Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Douchescherm

 

Een douchescherm kan een badkamer er snel luxe uit laten zien. Ook een badscherm op een badwand kan een simpel bad er een stuk mooier uit laten zien. Een inloopdouche wordt pas volledig afgemaakt, wanneer deze deskundig wordt afgeschermd.

 

Douchescherm of badscherm

De Loodgietshop heeft vele soorten doucheschermen en badschermen in het assortiment. De specialisten van De Loodgietshop hebben er uitgebreid over nagedacht hoe deze doucheschermen het beste konden worden ontworpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat elk model er stijlvol uitziet en van hoge kwaliteit is. Dit zorgt ervoor dat er nooit water uit een inloopdouche, douchecabine of bad zal lekken. Je bent dus verzekerd van een droge badkamervloer.

 

Gordijn

Sommige mensen plaatsen een douchegordijn in plaats van een douchescherm. Een gordijn is een stuk goedkoper, maar er kleven helaas heel veel nadelen aan. Een gordijn is bijvoorbeeld statisch, waardoor het gordijn tijdens het douchen of in bad liggen naar je toe trekt. Het doucht niet lekker als er telkens een douchegordijn tegen je aanleunt. Daarnaast kan er langs een gordijn heen makkelijk water lekken. Dit zorgt voor een gladde vloer en kan schimmel veroorzaken. Ook ziet een gordijn er niet zo mooi uit. De stof rimpelt en is dun, waardoor het goedkoop er uit ziet. Een douchescherm of badscherm daarentegen ziet er wel altijd stijlvol uit.

 

Passend douchescherm

Het is natuurlijk fijn als een badkamer een geheel is. Het is dus aan te raden om niet zomaar een douchescherm te kopen, maar om deze met de rest van de badkamer te vergelijken. Kijk hierbij of de kleuren wel goed bij elkaar passen. Ook is het belangrijk dat het type bij de rest van de badkamer past. Wanneer de badkamer heel modern is ingericht, staat een modern scherm hier ook mooi bij. Denk eraan dat het mooi staat als het badscherm dezelfde kleur heeft als de badwand. Een badwand in een heel andere kleur staat namelijk meestal niet zo mooi. Bij een inloopdouche past een stijlvol model goed, zodat de aandacht in de badkamer echt naar de mooie inloopdouche getrokken wordt.