Een geweldige verkoopwagen op maat bij Innovan Trailers!

Published by: 0

Baywoodmotorsports

Bent u op zoek naar een unieke verkoopwagen voor uw bedrijf, omdat u zich wilt uitbreiden op de markt of ergens anders? Dan moet u zeker een keer bij Innovan Trailers kijken! Daar verkopen ze standaard verkoopwagens die u kunt designen tot uw huisstijl, of een gehele verkoopwagen op maat gemaakt! Zodat u uniek wordt tussen de concurrenten. Bovendien doet Innovan Trailers veel meer dan alleen maar de verkoop van verkoopwagens!

Een nieuwe verkoopwagen of huren?

U heeft de keuze uit verschillende soorten verkoopwagen opties. De keuze bestaat uit een standaard model uit het assortiment met uw huisstijl erop, een op maat gemaakte verkoopwagen waar u samen werkt met een van onze deskundige medewerkers en ten slotte het huren van een verkoopwagen. Dit is inderdaad ook een optie. Soms is het niet handig om een heel jaar lang een verkoopwagen te hebben als u deze het gehele jaar niet gebruikt. Denk hierbij aan een oliebollenwagen, deze vindt u alleen maar rond de winter en soms op de kermis, maar daar houdt het op. Daarom is het huren van een oliebollenverkoop wagen niet eens een gek idee. We verhuren verschillende soorten wagens voor alle gelegenheden. Voor friet en snacks, vis, vlees, kaas en meer! Dus wat u ook wilt huren, wij hebben het!

Onderhoud en andere producten

Heeft u al een eigen wagen, maar wilt u profiteren van andere producten of diensten van Innovan Trailers? Dit is ook mogelijk bij ons! Wij bieden diverse losse producten aan voor bij uw verkoopwagen. Denk hierbij aan een uitdraaislinger, beachflag met uw logo erop, deurslot, binnenslot en nog veel meer! Bovendien bieden wij ook speciale onderhoudsbeurten aan voor verkoopwagens. Deze worden dan gekeurd en geheel gecontroleerd op alles. Als u trouwens bij ons de verkoopwagen heeft gekocht, krijgt u bij de onderhoudsbeurten extra voordeel. Bijvoorbeeld, elke jaarlijkse beurt bij ons krijgt u tien procent korting of haal en breng service van het bedrijf! Alles om u op uw gemak te stellen.

Contact

Wilt meer weten over Innovan Trailers en hun producten en diensten? Bekijk dan de website voor meer verkoopwagens en laat u adviseren door het deskundige team van Innovan Trailers!