Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Een hoogwerker huren voor een goede prijs

Ik heb bij een goede website een hoogwerker kunnen huren voor een dag en het was het geld allemaal waard! Zelf heb ik een glazenwassersbedrijf en moet ik ook op grotere gebouwen de ramen lappen. Helaas hebben wij geen hoogwerker waar we op kunnen staan om hogere de ramen schoon te maken. Daarom besloten we om voor een bepaalde tijd een hoogwerker te huren voor bepaalde klanten van ons.

Waar kan je een hoogwerker huren?

In het begin had ik geen waar ik in mijn omgeving een hoogwerker kon huren voor een bepaalde periode. Bovendien had ik hem behoorlijk snel nodig, omdat ik volgende week al een klant heb waarbij ik hoog de ramen moet wassen. Dus er zat een tijdsdruk achter, maar gelukkig heb ik een super team die mij hierin goed kan helpen. Wij gingen samen zoeken in de omgeving voor een hoogwerker en vonden verschillende soorten sites waar dit kon. Alleen bij sommige bedrijven konden we maar kiezen voor of een dag huren of voor gelijk een maand en was je meteen de volle mep kwijt. Dat wilden wij niet! Gelukkig vonden we snel een aanbieder die verschillende soorten hoogwerkers verhuur voor allerlei verschillende periodes. Deze verhuurder heette jekuntmijhuren.nl.

Ideale website

Toen we contact kregen met de verhuurder, konden we meteen even langskomen om te overleggen en te praten over onze situatie. Ze begrepen ons helemaal en lieten de verschillende opties zien die er waren aan hoogwerkers. We zagen één specifieke hoogwerker en vroegen of die beschikbaar was voor de aankomende periode om te huren. Dit was volgens hun geen probleem en we konden direct een huurcontract tekenen. Nu hebben we de hoogwerker en hij werkt super! We kunnen bijna niet meer zonder, maar helaas moet deze weer terug worden gebracht, zoals belooft. Maar we gaan zeker vaker wat huren daar.

Probeer het zelf!

Wilt u ook een bepaald product huren in uw omgeving? Bekijk dan de website van jekuntmijhuren.nl voor het gehele assortiment en meer informatie daarover. Ze verhuren daar onderandere, hoogwerkers, verhuisliften, aanhangwagens en nog veel meer!