Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Fietsenmaker in Veenendaal

Op welke manier dan ook, je kunt er niet omheen: Nederland zit tjokvol met fietsen. En die fietsen hebben ook fietsenmakers nodig wanneer ze kapot gaan. Bij een groot deel van de bevolking wordt er niets van het defect aangetrokken, en wordt er vrolijk verder gefietst op de fiets, totdat de fiets alleen nog maar bij elkaar gehouden wordt door duc-tape. In Veenendaal kan dit niet zo langer! Ben jij op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal? Kom dan langs bij JZ Fietstechniek, dé fietsenmaker in Veenendaal! Een fietsenmaker in Veenendaal heeft vooral passie nodig voor het vakgebied, iets wat je niet van iedereen kan zeggen, helaas. Daarom is het van groot belang om een fietsenmaker te zoeken die goed voor jouw fiets zal zorgen, zeker in Veenendaal!

Waarom deze fietsenmaker in Veenendaal?

Johan van JZ Fietstechniek heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt, en is nu dus fietsenmaker in Veenendaal. Dit kan je gelijk merken na de eerste servicebeurt van jouw fiets, hij ziet er weer helemaal op en top uit! Dit resultaat krijg je alleen bij een fietsenmaker die liefde en verstand heeft van zijn of haar vakgebied. Bij deze fietsenmaker in Veenendaal gaan een goede service en hoge kwaliteit gewoon hand in hand, bij ons is dat gewoon de norm. Wil je een voorbeeld? Wat dacht je van de gratis schoonmaakbeurt die jouw fiets krijgt tijdens het onderhoud? Je zult je eigen fiets niet eens meer herkennen, nadat je hem hebt opgehaald bij de fietsenmaker in Veenendaal. Een ander voorbeeld is dat we eerst met jouw overleggen, voordat ik extra benodigde reparaties tegenkom tijdens het onderhoud. Niemand houdt van een onverwachts hoge rekening. Zo profiteer je, als je klant wordt van de fietsenmaker in Veenendaal.

Kom langs!

Benieuwd wat onze fietsenmaker in Veenendaal voor jou en je fiets kan betekenen? Kom gewoon eens lang als je denkt dat je fiets toe is aan een onderhoudsbeurt. Dan kunnen we meteen kijken of er andere dingen gefixt moeten worden. Je hoort het snel van ons, met onze fietsenmaker in Veenendaal met een passie voor fietsen.