G4 led lampen plaatsen

Published by: 0

Baywoodmotorsports

G4 LED lampen zijn populair vanwege hun lange levensduur, en de geringe warmte produktie. Ze verbruiken ook niet veel elektriciteit en stellen u in staat om bij te dragen aan de bescherming van het milieu.

Enkele voorbeelden van de G4 LED lampen:

G4 Wafer Type LED lamp:

Deze heeft een uitgang van de 10 Watt halogeenlamp en kan 50.000 uur branden, een goedkopere en duurzame optie, die zeer  geschikt is voor  autolichten.

Ook als het plafond verlichting en de nachtlampjes.

Als u op zoek bent naar probleemloze installatie, kies dan voor een 2-pins model. Dit is onschadelijk en een milieuvriendelijke oplossing voor de verlichting van uw huis.

Master LED:

Dit soort G4 LED-lampen worden gebruikt in de decoratieve sfeer en taakverlichting, waarvoor ze zijn ontworpen. Ze zijn compatibel met alle houders, en retrofit vervangingen. Zij  zijn voorzien van verschillende soorten halogeentrafo.  Deze zijn perfect voor cafés, bars en restaurants. 

Barrel Type G4 LED lamp:

Dit type licht kan worden gebruikt voor auto-verlichting, plafond verlichting en lampen. Ze zijn gelijk aan 10W halogeenlampen en hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur. Als u op zoek bent naar een veilige en voordelige oplossing, is het type vat G4 LED-lampen een goede optie. Deze kan worden gebruikt voor toepassingen waarbij 12DVC vermogen nodig is. Gebruik het 2-pins model, dat een probleemloze installatie mogelijk maakt. De kleur optie is wit.

Waarom zou u LED-lampen gebruiken?

Er zijn uitstekende kleur en licht opties. De functie van geld besparen komt van 2 aspecten. Een daarvan is dat de G4 LED-lampen slechts een klein deel verbruikt van wat de halogeen en tl-lampen verbruiken.

U kunt verschillende kleuren optie krijgen zoals warm wit, daglicht wit en koel wit.

U bespaart als u online koopt, want ze bieden concurrerende prijzen. Zorgt u er wel voor dat u een goed merk aanschaft, zodat u kunt genieten van de voordelen van de G4 LED-lampen.

http://www.leds-depot.be/