gu10 led lampen plaatsen

Published by: 0

Baywoodmotorsports

 

Lampen die gebruiken voor de GU10 fitting (een meer up-to-date versie van de MR16) keep draait op netspanning (240 volt). Aanvankelijk gemaakt door SLI Sylvania in 1997, heeft de GU10 onmiddellijk overdonderd de MR16 in populariteit, dezelfde buitengewone kwaliteit licht combineren en conservatieve ontwerp, terwijl het verwijderen van de behoefte aan een transformator.

 

GU10 lampen zijn toegankelijk in drie primaire formaten; halogeen, Spaarlamp (fluorescentie compactlampen) en LED (Light Emitting Diode).

 

Halogeen lampen zijn een nieuwere versie van de conventionele gloeiende bol. Door de eenvoud van productie en toegankelijkheid zijn ze door een brede marge de goedkoopste van de drie technologieën. Zijn dat als het kan, zijn ze ook de meest kostbare te lopen en de kortste leven expectency, hetgeen impliceert de algemene kosten van de lamp uiteindelijk dat door te werken vaak meer dan de onderliggende kosten betaald hebben.

 

CFL’s zijn een beperkte versie van de fluorescente buizen die meestal te vinden op de werkplek. Ze zijn duurder om te kopen dan halogeen lampen, maar winst door een lagere lopende kosten. Terwijl producenten nederlaag de grootte belemmeringen die verband houden hebben met het maken van een CFL-goed GU10 lamp, bezit ongeacht hun een groot aantal nadelen. De meest algemeen erkend reacties geëist tegen dit soort lamp is dat het creëert een “koud” licht, verliest zij vrij een beetje van zijn pracht extra minuten en dat er een lange tijd tot volledige glans na wordt gezet.

 

Van de drie lampen zijn CFL’s eveneens vermoedelijk de meest natuurlijk aanvechtbaar. Fluorescerende gebaseerd verlichting vereist een beetje maat van de kwikdamp als een stuk van de werking ervan. Terwijl de som opgenomen is een CFL voldoende zowat ter dekking van de nib van een balpen, zelfs die een minieme hoeveelheid kwik over enorme ecologische schade brengen kan. Dit maakt hun overdracht lastige en mogelijk onveilig.

 

Gedreven GU10 de verste innovatie beschikbaar zijn en vandaar zijn bovendien de meest kostbare. LED GU10https://leds-depot.nl/led-230v/gu10-led-spots.htmls herstellen in ieder geval het grootste deel van deze onderliggende kosten door het terugdringen van de rekeningen van de verlichting en de vermindering van het aantal vervangingen nodig zijn. LED’s ook bieden diverse verschillende punten van belang ook, met inbegrip van lagere operationele temperaturen en een meer prominente keuze aan tinten.

Ondanks het feit dat de kosten van LED GU10s zijn nog steeds hoog, deze kosten naar verwachting te snel dalen. Op het punt wanneer dat gebeurt, zal LEDs veranderen in de meest prominente lichtontwerp toegankelijk.

 

Allermeest naar de bestaande transformatoren gebruikt door MR16 spots zijn inconsistent met LED innovatie. Vandaar bekijken tal van klanten meer eenvoudige en niet veel dure update van hun led verlichting kader naar lichtnet spanning GU10 LED lampen.

 

 

https://leds-depot.nl/