GX53 LED-lampen plaatsen

Published by: 0

Baywoodmotorsports

U kunt vele variëteiten van de GX53 LED lampen krijgen. De LED’s zijn kleiner en solide. Ze zijn robuust, en het concept van duurzaamheid draagt ​​ook bij aan de voordelen van het gebruik van deze LED-lampen.

Ze hebben nauwelijks onderhoudskosten en zijn 90% energiezuinig. Deze kenmerken van de LED-lampen maakt ze kostenefficiënt.

Deze lampen worden gebruikt in verschillende industrieën zoals de luchtvaart, architectuur, elektronische instrumentatie, industriële automatisering, entertainment en gaming, industriële controles, verkeer, militair en transport. Hieronder zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van LED-lampen in detail beschreven:

De GX53 LED-lampen, verbruiken minder dan 90% van de elektriciteit in vergelijking met de traditionele halogeenlampen. Er is minder kans dat u ze binnen een paar jaar zult moeten vervangen.

In gebieden, waar zonne-energie de enige bron van elektriciteit is bieden deze LED-lampen  een goede oplossing omdat ze zeer zuinig zijn wat betreft energie verbruik.

Gloeilampen branden slechts 1500 uur, en elke LED-lamp kan minimaal 7 jaar werken. Er zijn LED’s die zelfs 20 jaar kunnen branden, dit betekent dat u geen uitgaven heeft aan vervanging of onderhoud. GX53 LED-lampen kunnen schokken, extreme temperaturen en trillingen weerstaan. Dit komt omdat ze niet worden gemaakt van stoffen filamenten en glas die gemakkelijk stuk gaan.

Een van de belangrijkste redenen om de GX53 LED-lampen te gebruiken is omdat ze geen warmte uitstoten, zelfs als ze uren aan zijn, en als u ze per ongeuk zou aanraken, verbranden ze u niet. Ze zijn dus erg veilig.

Maar GX53 LED-lampen zijn recyclebaar en een milieuvriendelijke optie. Dit wordt beschouwd als een groen alternatief voor de lichten die het ecosysteem vervuilen.

U kunt ze in een scala van kleuren krijgen. Rood, blauw, groen, oranje, wit en andere kleuren zijn ook beschikb

http://www.leds-depot.be/