Heeft u al een intercomsysteem?

Published by: 0

Baywoodmotorsports

Of u nu in een appartementencomplex woont, in een (vrijstaand) huis woont of op werk zit. Het is altijd fijn om door een intercomsysteem te weten wie er voor uw deur staat. In dit artikel wordt behandeld wanneer een intercom allemaal van pas komt. Ook wordt er ingezoomd op wat de mogelijkheden van hedendaagse intercomsystemen zijn en tot slot lopen we door alle soorten intercomsystemen heen. Weet u al precies waar u aan toe bent en wilt u advies of zelf intercoms vergelijken? Bekijk de beste intercomsystemen van topmerken als Dahua bij Arend Beveiliging!

Wanneer komt een intercom van pas?

Intercom systemen zijn voornamelijk bedoeld voor situaties waarbij u niet snel fysiek bij de ingang een deur kan openen. Zoals gezegd zijn dat bijvoorbeeld grotere huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden. Dit is extra nuttig als er gasten komen die u niet (goed) kent. Voordat iemand binnen kan komen moet deze persoon zich namelijk identificeren. Met het oog op werkefficiëntie is het ook een slimme keuze, omdat personeel van uw bedrijf geen tijd verspild met het lopen naar de deur.

Wat intercom systemen voor mogelijkheden hebben

De mogelijkheden van intercomsystemen zijn de laatste jaren explosief toegenomen. Voorheen kon deze bijvoorbeeld alleen mogelijk om op de plek van bevestiging verbaal te communiceren. Nu is het al een tijd mogelijk om ook beelden te zien. De nieuwste ontwikkeling van intercom systemen is echter dat er nu ook naar mobiele apparaten gestreamd kan worden. Er kan met deze apparatuur dan tevens toegang verleent worden, maar mocht het een onbekende of kwaadwillige bezoeker zijn, kan er ook een foto gemaakt worden op afstand met de camera van de intercom.

Verschillende soorten systemen met Dahua als uitblinker

Er zijn natuurlijk nog steeds de gunstigere intercom systemen die een optie zijn als het niet essentieel voor u is om beeld te hebben van de persoon aan uw deur. Dat is meteen de tweede optie. Beiden opties zijn zowel in bekabeld te krijgen, al is het meeste aanbod tegenwoordig IP intercoms (draadloos). Bij Dahua, het beste intercom systemen merk, is er een onderscheid te zien in de intercoms met beeld, waar er mogelijk ook een touchscreen beschikbaar is voor de bezoeker. Ook kan het zo zijn dat er een code ingevoerd kan worden van het desbetreffende appartement. Maar voor kleinere complexen is er ook een beschikbaar die simpelweg een lijst met namen laat zien met deurbel. Ga voor de beste intercomsystemen (van bijv. Dahua) naar Arend Beveiliging.

 

https://arendbeveiliging.nl/