Kies de juiste manier voor goederenopslag

Published by: 0

Baywoodmotorsports

Als bedrijf wilt u natuurlijk graag dat de goederenopslag en vervoer netjes en veilig geschiedt. U kunt hiervoor diverse methodes gebruiken maar palletboxen zijn zeker een goede keuze voor goederenopslag.

Diverse maten palletboxen voor goederenopslag

Palletboxen zijn in uiteenlopende maten te koop en worden van verschillend materiaal gemaakt. Zo kunt u kiezen voor houten palletbozen maar ze worden ook van bijvoorbeeld kunststof en staal gemaakt. Afhankelijk van wat u in de boxen wilt opslaan en het vervoer kiest u het meest geschikte materiaal en de bijbehorende deksels of pallets. Om zoveel mogelijk gebruik te maken van de opslagruimte in uw bedrijf kiest u het beste voor pallets die goed passen en die ook gestapeld kunnen worden.

Kies voor de Multibox

Palletdozen voor goederenopslag kunt u bij veel bedrijven kopen. Een voorbeeld ervan is MP Packaging. Zij werken al decennia lang in deze sector en hun Multibox wordt veel verkocht. Deze Multibox is gemaakt om een Big Bag in te doen voor goederenopslag. Het voordeel van deze box is dat de goederen tijdens het vervoer niet zijdelings kunnen zwenken wanneer de vrachtwagen door de bocht gaat of onverhoopt hard remt. Bovendien is de inhoud ook beter beschermd tijdens het vervoer als deze in een Big Bag zit waar een palletbox omheen zit.

Stapelen mogelijk

Niet alleen tijdens het vervoer zijn palletboxen zeer handig. U kunt ze ook goed voor de opslag in uw bedrijf gebruiken en alle beschikbare ruimte benutten omdat de boxen wel tot vijf hoog stapelbaar zijn. U werkt dan niet alleen in de breedte maar ook de hoogte in. Er zijn daarvoor geen stellingen nodig want de boxen passen op elkaar en u kunt ze met behulp van pallets en deksels stapelen en afsluiten. Ook tijdens het vervoer kan er gestapeld worden maar dit is maximaal twee lagen op elkaar.