Laat een kussen op maat maken voor allerlei toepassingen

Published by: 0

Heeft u een loungehoek in uw tuin die u wilt voorzien van kussens? Dan gaat u naar de specialist. Maar er zijn ook vele andere redenen om hier langs te gaan. Zo kiest u uit verschillende buitenmatrassen, bootkussens en waterdichte kussens voor strandstoelen. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

U vindt het belangrijk dat de kleur van uw kussens overeenkomt met de kleuren in uw loungehoek. Soms is het lastig om een goede keuze online te maken. Daarom gaat u naar een specialist waar u diverse kussens op maat kunt laten maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Kussens op maat én standaardmaten bestelt u bij de kussenspecialist

Wilt u een loungebank buiten in uw tuin installeren? Meestal hebben deze dezelfde afmetingen, zo ook het zitgedeelte. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.