Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Ontdek komende zomer één van onze buurlanden

Ontdek komende zomer één van onze buurlanden

Wat gaat de tijd toch snel. Over twee maanden hebben de kinderen de langste schoolvakantie van het jaar. Vrijwel alle basis- en middelbare scholen in Nederland hebben dan zomervakantie. Het is het ideale moment om samen met je gezin op vakantie te gaan. Normaal gesproken boeken de meeste Nederlanders rond deze tijd alvast een vakantie naar het buitenland. In tegenstelling tot voorgaande jaren, plant dit keer vrijwel niemand vroegtijdig een georganiseerde reis naar een ander land. Mocht je toch graag alvast wat plannen willen maken zodat je weet waar je aan toe bent, dan is het advies om ook dit jaar je vliegvakantie over te slaan. Huur of koop een camper en ontdek daarmee één van onze prachtige buurlanden.

Duitsland

Natuurliefhebbers vinden ontelbaar veel mogelijkheden in Duitsland om te vertoeven. Ga bijvoorbeeld naar het Zwarte Woud. Dat is het grootste middelgebergte van het land. Jaarlijks ontvangt het duizenden toeristen die er willen genieten van mooie wandelingen en historische bezienswaardigheden. Heb je wat tijd over? Dan mag je een bezoek aan de hoofdstad Berlijn niet overslaan. Door de drukte is het aan te raden om in het bezit te zijn van een achteruitrijcamera camper. Dat zorgt er voor dat je daar ondanks alle drukte het zicht over het verkeer niet verliest

België

Ook in België vind je prachtige natuur. In de Ardennen kun je bijvoorbeeld terecht voor een actieve vakantie waarbij je samen met je gezin kunt wandelen of bergbeklimmen.

 

Zuid-Frankrijk

Ben je opzoek naar meer zonzekerheid? En wil je juist lekker luieren op het strand en genieten van het warme weer? Ga dan met je camper naar Zuid-Frankrijk. Daar vind je populaire badplaatsen zoals Nice, Saint-Tropez en Plage de la petite Afrique. Houd er rekening mee dat het zuiden in de zomermaanden miljoenen toeristen vanuit zowel het binnen- als het buitenland trekt. Door het drukke verkeer gebruiken vrijwel alle automobilisten hier achteruitrijcameras

Een georganiseerde zonvakantie naar het buitenland zit er ook dit jaar voor veel gezinnen niet in. Koop of huur daarom een camper en ontdek daarmee één van onze mooie buurlanden. Mochten de grenzen dicht blijven. Dan kan je nog altijd besluiten te kamperen in eigen land.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Related Posts

Ambachten toen en nu

Taxibranding developing Taxibestellen.nl Almere

Het voordeel van een occasion