Snel op weg naar je rijbewijs bij deze rijschool uit Bussum

Published by: 0

123Rijden is een rijschool in Bussum dat gespecialiseerd is in het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs. Wij zien het als onze taak om je op een zo goed mogelijke manier te begeleiden in aanloop naar je rijbewijs. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal en wij doen er altijd alles aan om je doelen zo snel mogelijk te bereiken. Daarnaast vertellen we je graag alles over de verkeersregels, zodat je tijdens het rijden ook gelijk de theorie goed leert. Wij adviseren je over een lespakket dat goed bij je past en kijken samen met jou naar de mogelijkheden binnen onze rijschool.

 

Goed voorbereid op je examen door deze rijschool uit Bussum

 

Wij zijn een rijschool in Bussum die het belangrijk vinden dat je op een zo goed mogelijke manier wordt voorbereid op je examen. Wij hebben persoonlijke aandacht erg hoog in het vaandel staan en begeleiden je graag stap voor stap naar je rijbewijs. In de omgeving staan wij vooral bekend door ons hoge slagingspercentage, dat komt door onze persoonlijke aandacht en onze intensieve begeleiding. Het is bij ons mogelijk om te lessen in onder andere Bussum, Hilversum, Huizen, Blaricum en Laren. Wanneer je kiest voor 123Rijden, dan kun je uitgaan van een aantal belangrijke kenmerken. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd zult lessen met een vaste instructeur. Ook geven wij je per les feedback over je verbeterpunten, zo kun je je hierop voorbereiden voor de volgende les en zullen wij samen kijken hoe we dit nog verder kunnen verbeteren. Je lest bij ons in een schone, rookvrije auto en maken gebruik van een rijlescam voor een zo optimaal mogelijke begeleiding.

 

De hele les op beeld

 

Tijdens de rijles leggen wij de hele rit vast op beeld. Dit helpt jou om terug te zien op wat voor manier je rijdt en hoe je dit kunt verbeteren. Aan de hand van de beelden leggen wij dan precies uit waar je verbeterpunten liggen en wat al heel goed gaat. Ook kun je de beelden nog eens rustig thuis bekijken om zo nog beter voorbereid te beginnen aan je volgende les.

 

Boek een proefles

 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden om rijlessen te gaan volgen bij 123Rijden? Neem dan snel een kijkje op onze website om hier achter te komen. Wil je eerst nog even kijken hoe wij te werk gaan? Boek dan een proefles en je komt hier achter!