Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Zien wat er achter je gebeurt

Je moet vaak de weg op met de auto, vrachtwagen of bus. Dit wil je uiteraard op de meest veilige manier mogelijk doen. Achteruitrijden of inparkeren is een handeling die aardig lastig kan zijn met het besturen van je voertuig. Je zicht is tijdens die handeling zeer beperkt. Zeker bij een groot voertuig, zoals een bus. Om het zicht rondom je voertuig te verbeteren, kan je denken om een achteruitrijcamera aan te schaffen en te installeren. In dit artikel gaan we het hebben over een achteruitrijcamera voor de bekende werkbussen, Vito en de Caddy.

Mercedes Vito
De camera set voor de Vito wordt geleverd met een kwalitatief 7″ kleurenscherm en een derde remlicht camera. Alle accessoires zijn hierbij uiteraard inbegrepen. De achteruitrijcamera is geschikt voor het Mercedes Vito model uit 2016 met een laadklep en het remlicht op de klep. De set is niet geschikt voor de uitvoering met twee openslaande deuren of met het remlicht boven de laadklep. De achteruitrijcamera Mercedes Vito is voorzien van een haarscherpe CCD SHARP kleurlens en heeft maar liefst een kijkhoek van 170 graden. Door deze grote kijkhoek, ontstaat er een compleet beeld achter je bestelbus. Dit creëert meer veiligheid en zorgt voor minder schade. De achteruitrijcamera is waterdicht en voorzien van de benodigde remverlichting. De plaatsing is zeer eenvoudig. De camera kan eenvoudig één op één verwisselt worden.

Volkswagen Caddy
Achteruitrijcamera Caddy is een VZ-51 actie-set en wordt compleet geleverd met een VZ-50 7’’ kleurenscherm en een robuuste derde remlicht voor de Volkswagen Caddy. De achteruitrijcamera voor de Caddy kan makkelijk één op één vervangen en geplaats worden met de originele camera. Met deze kwalitatief betere camera heb je goed zicht op wat er achter de Caddy gebeurd. Ideaal met inparkeren en achteruitrijden. Voor de Caddy en de Vito een goed aanbod van een kwalitatieve achteruitrijcamera.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Related Posts

Witgoed Reparatie van Dijk

BOVAG Staat achter Verkoopsites

Polderscooter, voor jou