Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Aanhangwagen huren in Barneveld

Een aanhangwagen in Barneveld nodig? Dat is te begrijpen. Barneveld is de hoofdstad van Gelderland en een belangrijke doorstroomgebied naar Duitsland. Als ondernemer of particulier heeft u wel eens een aanhangwagen nodig. Of u uw tuin wilt verbouwen en een aanhangwagen nodig heeft om materialen te vervoeren, op vakantie gaat, een verhuizing naar Barneveld in de planning heeft staan of een aanhanger bedrijfsmatig nodig hebt, het maakt niet uit! Cluistra aanhangwagens verhuurt aanhangwagens in verschillende soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit open en gesloten aanhangers, daarnaast bieden wij aanhangwagens met huif, autotransport aanhangers, kipper aanhangwagens en schamelwagens aan. Voor ieder project vinden wij een passende aanhangwagen, zodat u zonder problemen aan de slag kunt.

Een betrouwbare aanhangwagen in Barneveld

Als u een aanhangwagen in Barneveld bij ons huurt geldt: “De klant is koning!” Voor ons staan uitmuntende service en betrouwbaarheid voorop. Wij staan onze klanten altijd te woord en geven een eerlijk en vakkundig antwoord op al hun vragen. Als er problemen voordoen komen wij altijd met oplossingen. Kan niet bestaat voor ons niet! Onze professionele medewerkers plegen met de regelmaat onderhoud aan onze wagens, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij ons BOVAG keurmerk garanderen wij dat u een veilige en betrouwbare aanhanger huurt. Onze snelheid en flexibiliteit is bekend onder onze klanten, waardoor deze regelmatig bij ons terugkeren als ze een aanhanger nodig hebben. Wij verhuren onze aanhangwagens aan particulieren en bedrijven tegen zeer scherpe prijzen. Onze aanhangwagens zijn voor een kortere tijdsperiode te huren, maar ook voor langere tijdsperiode. Het maakt niet uit of u de aanhangwagen een halve dag nodig heeft, of 6 weken. Iedereen is welkom om een aanhanger te huren!

Contact

Wij leveren graag goede service, u kunt altijd bij ons terecht voor vragen, onduidelijkheden of feedback. Wij zijn blij met alle feedback, zodat wij ons  bedrijf verder kunnen ontwikkelen en nog meer gebruiksvriendelijk kunnen maken voor al onze klanten. Wilt u eerst de aanhangwagens bezichtigen? Dat kan altijd, kom gerust langs in ons filiaal of neem telefonisch contact op, zodat onze medewerkers u vakkundig en vrijblijvend advies kunnen geven over de soorten aanhangwagens.