Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Africa Twin Honda motor

De nieuwste Honda motoren ontdekken? Wanneer u een Honda motor wilt kopen is het van belang dat u zich eerst goed oriënteert op het gebied van motoren. De website van Honda zelf is een pure beleving. Onder het kopje ‘Motorfietsen’ kunt u alle motoren vinden die op dit moment onder de aandacht zijn. De serie Africa Twin is bij uitstek één van de populairste series van Honda van dit jaar. De website biedt ook nu, weer pure beleving met een aantal video’s. Hier is onder andere een 360 graden video te zien. U kunt de functies van de Africa Twin ontdekken door op de button te klikken. Daarna opent zich een nieuwe pagina waar de verschillende kenmerken van de CRF1000L Africa Twin staan uitgeschreven.

Africa Twin Honda motor kopen?

Net als de voorgaande modellen heeft de motor nog steeds veel kenmerken van de True Adventure. Wel zijn er verschillende innovaties doorgevoerd in de motor die deze erg wendbaar maken. Tegelijkertijd kan de motor zeker wel tegen een stootje en is deze uitgerust met een slipkoppeling die ervoor zorgt dat de motorrijder gemakkelijk een tandje bij kan schakelen. Een Africa Twin Honda motor kan tot wel 400 kilometer per uur, waarvan u waarschijnlijk nooit had gedacht dat u dat zou kunnen bereiken. Een ware droom voor iedere motorliefhebber. De dubbele koppeling maakt een hoop mogelijk, omdat u in verschillende omgevingen kunt rijden. De Honda motor is geheel op de omgeving aan te passen. Rijdt u in de woestijn, of juist op een steile weg? Africa Twin kan alles aan.

Een proefrit maken op de Honda motor?

Wilt u de Honda motor eerst zien voordat u deze daadwerkelijk koopt, dan zijn er vele dealers die een ruim aanbod hebben. Bij een aantal motorzaken kunt u tevens een proefrit maken op de motor. Dit is een echte must, omdat u er jaren mee vooruit ‘moet’. Dat is natuurlijk geen straf, maar dan moet het model wel precies bij uw wensen aansluiten. Daarnaast moet de motor, net als een fiets, op uw lichaamslengte, bouw en houding worden afgestemd.

http://www.motorcentrumeibergen.nl/honda-motor/