Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Altijd al eens in een mooie bak willen rijden met je zakenrelaties?

Tuurlijk, we snappen het. Het is nou eenmaal zo dat we niet allemaal de nieuwste Ferrari, Porsche, BMW, Renault of Chevrolet kunnen kopen. Maar wat we wel kunnen doen is het huren van deze auto’s. Op deze manier kunnen we namelijk bijvoorbeeld onze zakenrelaties van Schiphol halen met de mooiste auto ooit. Wat de voordelen zijn van auto huren schiphol? We leggen het je even uit.

Maak de blits met je gehuurde auto

Je maakt natuurlijk wel de blits in ‘jouw’ nieuwe Renault, BMW of Ferrari bij je zakenrelaties. Stel je voor, ze komen net aanlopen met hun koffers en overige bagage en jij staat daar klaar met een mooie, nieuwe én schone auto! Dat is natuurlijk een leuke binnenkomer! Met een representatieve auto voor een vastgestelde periode krijg je voor een mooie prijs de beste indruk van jouw klanten. Want voor het huren van een mooie Renault betaal je nog geen €29,- per dag. Daarnaast heb je een 100% all-in tarief en krijg je een gratis GPS-systeem voor West Europa tot je beschikking.

Bezoek de toeristische pleisters op je gemak

Nederland is enorm populair onder toeristen. Waar de meesten nog steeds in Amsterdam en omgeving blijven is het natuurlijk ook leuk om andere gebieden te laten zien aan je relaties. Zo kun je bijvoorbeeld veel sneller rijden in een auto naar Den Haag dan met het openbaar vervoer. Door zelf te rijden kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe jullie vertrekken naar de eindbestemming. De auto kun je gemakkelijk en direct ophalen op het vliegveld naar keuze. Een auto huren op Schiphol is dus heel eenvoudig als je je klantrelaties hier ophaalt.

Laat je klantrelaties meerdere bestemmingen zien met je nieuwe BMW

Het voordeel van een auto ten opzichte van openbaar vervoer is dat je ook meerdere plaatsen kan bezoeken. Jullie kunnen bijvoorbeeld ’s ochtends starten met een ontbijt in Almere, lunchen in een lunchroom in Haarlem en nog even afsluiten met een typische Nederlands harinkje op de dijk van Volendam. Vlieg je via een andere luchthaven? Er is ook een autoverhuur Eindhoven Airport.

http://www.bbl-autoverhuur-schiphol.nl/