Automaatbak spoelen Twente

Published by: 0

Automaatbak spoelen

Wat is automaatbak flushen, of ook wel automaatbak spoelen genoemd in de volksmond? 

Automaatbak spoelen houdt in dat er met een speciale machine onder extreem hoge en constante druk de oude automaatbak olie wordt gereinigd en vervangen door nieuwe. Dat noemen ze ook wel flushen. 

Doordat je de automaatbak spoelt, op die manier de olie ververst en de automatische versnellingsbak oftewel transmissie reinigt, Verdwijnen over het algemeen alle klachten. Dat lukt echter niet altijd. Maar in ruim 80% van alle spoelingen worden klachten verminderd. Gegarandeerd is het dus niet helemaal maar de uikomsten zijn over het algemeen zeer positief en belangrijker nog, Je bespaart op deze manier een hoop kosten door te voorkomen dat er grote reparaties ontstaan. 

Automaat spoelen Twente

Je automaatbak spoelen in Twente doe je bij Autoservice Leussink. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van de nieuwste Powerflush automaat flush technieken. Zo ben je er van verzekerd dat het bij jou auto goed gebeurt met de nieuwste technologie. 

De automaat spoelen is naast het reguliere onderhoud aan de automaatbak noodzakelijk wanneer de volgende klachten optreden.

  • Slecht overschakelen naar een andere versnelling
  • Een schommelend toerental 
  • Slippen van de bak bij bijvoorbeeld optrekken
  • Bij het compleet weigeren van de de automatische transmissie
  • Als de kick-down niet werkt
  • Wanneer de auto opeens meer brandstof verbruikt dan normaal het geval is
  • Horten en stoten tijdens het schakelen

Automaatbak specialist

Zorg ervoor dat je bij automaat problemen de juiste partij inschakelt. Iemand met een specialisatie in automaatbakken en natuurlijk een garage met de juiste gereedschappen. Voor een garage in Twente en omstreken kun je hiervoor terecht bij Autoservice Leussink zoals gezegd, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie op het gebied van automaatbak spoelen.

Prijzen

Vanaf € 200,- kun je al terecht voor het spoelen van je automaatbak. Maar omdat voor iedere auto een andere hoeveelheid olie, specificaties en onderdelen gebruikt worden. Bij het doorgeven van je kenteken kan altijd een juiste prijsopgave gedaan worden en door de transparantie van Autoservice Leussink weet je in ieder geval dat je niet te veel betaald voor het onderhoud aan je automatische transmissie.

Onderhoud

Naast problemen aan de automaatbak is het natuurlijk ook gewoon noodzakelijk om regulier onderhoud te voeren aan de automaat. Zorg er voor dat je dit tijdig doet. Autoservice Leussink is een allround garage in Vriezenveen waarbij je naast automaatbak problemen ook terecht kan voor alle andere soorten werkzaamheden aan je auto. Denk aan olie verversen, remmerij, APK of een grote beurt. Combineer daarom je automaatbak onderhoud met het reguliere auto onderhoud.

https://www.vendesign.nl