Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Groei Schoonewil Techniek door online activiteiten

Expantie door online gang Schoonewil Techniek Nijverdal

Sinds jaar en dag levert Schoonewil Techniek Nijverdal zowel nationaal als internationaal machines voor de afbouw aan schilderbedrijven, stukadoren en andere bouwbedrijven. En tot op de dag van vandaag gebeurde dat puur op basis van mond-tot-mond reclame, maar daar is nu verandering in gekomen. 

Moderne website

Sinds kort heeft het bedrijf uit Nijverdal Schoonewil Techniek een nieuwe website. Ultra modern en dus ook geschikt voor alle mobiele apparaten. Daarmee wordt het uitgebreide dienstenaanbod nog groter en toegankelijker voor iedereen binnen de branche. Door het laten bouwen van een nieuwe website wordt nog meer de nadruk gelegd op de groei en het verstevigen van de al sterke marktpositie in Nederland. “In het huidige tijdperk kun je er eigenlijk ook niet meer omheen, dus wij hebben er ook geen spreekwoordelijke doekjes om gebonden en hebben het direct zeer professioneel aangepakt.” Aldus een woordvoor van Schoonewil Techniek Nijverdal. En gelijk hebben ze natuurlijk. Als je het doet, moet je het gelijk goed doen. 

Het systeem is bedacht om de eindgebruikers van machines en gereedschappen voor de afbouw te faciliteren in alle randzaken die komen kijken bij het arbeid. Denk hierbij aan het keuren van machines, onderhoud van machines en natuurlijk de verkoop van machines, zowel nieuw als gebruikt. Specialisten kunnen automatisch herinnerd worden aan de periodieke keuring en het onderhoud zodat de machines en het gereedschap in de pomp en mengtechniek altijd voldoen aan de juiste normen die worden gehanteerd voor het leveren van veilig en goed werk. 

Pomp en mengtechniek

De pomp- en mengtechniek is een werkgebied waarin innovaties orde van de dag zijn. Producenten van machines streven ernaar om continu met die ene nieuwe machine te komen die de branche nodig heeft om sneller en accurater werk te verrichten. Eén van de redenen dat Schoonewil Techniek Nijverdal landelijk gezien wordt als betrouwbare partner voor het leveren van machines is het feit dat zij officieel leverancier zijn van nagenoeg alle producenten en daarmee de concurrentie altijd een stapje voor is wanneer er nieuwe oplossingen zijn. De gedane innovaties zijn dan ook vrijwel altijd direct leverbaar door Schoonewil Techniek Nijverdal. 

Toekomst

Het plan is om vanaf heden nog meer de focus te leggen op de toekomst door ook op het gebied van online te innoveren. De branche nog meer voorzien van oplossingen en de stap naar het perfecte maatwerk nog kleiner en sneller te maken voor bedrijven in de afbouw. Houd Schoonewil Techniek Nijverdal daarom in de gaten.

 

 

https://www.schoonewiltechnieknijverdal.nl