Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Autosleutel kapot? Reparatie is vaak mogelijk.

Iedereen is zuinig op zijn auto. Maar hoe zit dat met de autosleutel? Die verdwijnt nogal wat keren per dag in en uit het slot, in en uit een broekzak, op en vanaf een tafel. Zomers ligt hij in de volle zon en ’s winters heeft hij het koud. Natuurlijk kan een sleutel dat wel hebben maar in sommigen zit een ‘smart’ gedeelte en dat is hoe dan ook wat gevoeliger dan een gewone ouderwetse rechttoe rechtaan sleutel. Het kan dus voorkomen dat uw sleutel er op een gegeven moment de brui aan geeft. Gewoon omdat hij iets teveel te verduren heeft gehad. Wat doe je dan in deze vervelende situatie?

Autosleutel reparatie is vaak de oplossing

Naast de elektronica die kapot kan gaan is het natuurlijk ook mogelijk dat uw sleutel op een zeker moment iets teveel druk heeft moeten verduren. De autosleutel behuizing is kapot. Met een gebarsten behuizing kunt u de sleutel nog wel gebruiken maar het mag duidelijk zijn dat dat vragen om problemen is. In deze situatie is autosleutel reparatie de beste optie. Dat is in de meeste gevallen voordeliger dan een nieuwe sleutel laten maken. Dus wacht niet langer dan nodig is en maak werk van uw kapotte sleutel.

Laat een specialist beoordelen of reparatie mogelijk is

Laat u sleutel beoordelen door een specialist of reparatie mogelijk is. Uw Sleutelspecialist is zo’n specialist en kan nagenoeg alle sleutels repareren. Een gewone sleutel of klapsleutel, een autosleutel met transponder of een smartkey. De reparatie is vrijwel mogelijk voor alle diverse automerken. Mocht de reparatie niet meer mogelijk zijn, dan kan deze specialist ook een nieuwe autosleutel bijmaken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor kapotte sleutel!

https://www.uw-sleutelspecialist.nl/