Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Binnen de kortste keren jouw motorrijbewijs halen?

Ben je onlangs oud genoeg te worden om jouw motorrijbewijs te halen en ben je nu alleen nog op zoek naar de beste partij om jouw motorrijlessen bij te volgen? Bij Rijschool Gul weet je zeker dat je in goede hand bent. Lees direct verder over onze motorrijlessen in en om Den Haag.

Rijschool GUL wil zorgen dat jouw rijbewijs halen niet iets is waar je tegenop ziet, maar juist iets waar je naar uit kunt kijken. Met de persoonlijke rijlessen van Rail en consorten voel je je binnen de kortste keren veilig op zo’n monsterlijke tweewieler en trotseer je weer en wind om heerlijk op de motor te kunnen rijden.

Motorrijlespakket op maat

Je hoort het bij veel rijscholen: een pakket op maat. Toch worden deze beloftes vaak niet waargemaakt. Bij Rijschool GUL juist WEL! Tijdens de eerste proefles brengen wij uitgebreid jouw huidige niveau in kaart, alsmede jouw talent en andere randvoorwaarden. We brengen in kaart waar je goed in bent en waar je minder goed in bent en we bekijken wat er nodig is om van jou een echte Valentino Rossi te maken. (oké, dat dan misschien ook weer niet)

Het rijlessenpakket op maat bestaat echt niet alleen uit standaard rijlessen. Het bestaat uit rijvaardigheidslessen op ons eigen AVB oefenterrein, praktijklessen, theorielessen én je krijgt ook nog eens les op een Honda cbf650 of een Honda cb500f, afhankelijk van jouw lengte.

Lessen over? Geld terug!

Rijschool Gul wil absoluut niet dat je gestraft wordt om jouw talent. Wanneer je dan ook minder motorrijlessen nodig blijkt te hebben dan vooraf begroot, krijg je het geld van de lessen die je nog over hebt gewoon teruggestort!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rijschool GUL? Wij vertellen je graag meer. Klik daarom de link aan en bekijk de mogelijkheden! Wij hopen je snel les te mogen geven.

 

https://www.gulrijopleidingen.nl/