Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Bromfiets bestellen online

Kopen op internet wordt steeds populairder. Dat is logisch, het is heel eenvoudig om een product te bestellen, af te rekenen en ontvangen zonder het huis te verlaten. Een bromfiets bestellen online kan een risico zijn, het is toch een flinke investering en je ziet niet met eigen ogen wat je eigenlijk krijgt. Dit zijn de zaken waar je op moet letten bij een bromfiets bestellen online:

 

Let op met een tweedehands bromfiets

Een nieuwe brommer is duur, dat begrijpen we. Voor een paar honderd euro kun je al een tweedehands brommer kopen. Maar een tweedehands bromfiets bestellen online is bijna hetzelfde als een loterij lot kopen; soms win je, soms verlies je. En dan is een paar honderd euro plots veel geld. Als je besluit om een tweedehands brommer te kopen kies dan voor een betrouwbare dealer, een professioneel bedrijf, het liefst met een eigen werkplaats. Afhankelijk van de aanschafprijs krijg je zelfs garantie.

 

Is een bekend merk bromfiets bestellen online beter?

Er zijn veel merken bromfietsen waar je nog nooit van hebt gehoord. En ze lijken allemaal op elkaar. Dat zijn de zogenaamde “Chinese Scooters”, die rollen in grote aantallen uit de fabriek als bouwpakketten. In Nederland worden ze (als ze geluk hebt) in elkaar gezet en afgesteld. Er zijn best aardige bromfietsen te bestellen online maar je bent afhankelijk van de zorg die de dealer aan jouw brommer besteed. Soms hoef je alleen een spiegel even aan te draaien, het is ook mogelijk dat alle schroeven los zitten, dat is niet zo veilig. Laat je vooraf goed informeren als je een Chinese budget scooter overweegt te kopen.

 

Kun je ook onderdelen en accessoires bestellen?

Elke brommer heeft onderhoud nodig, sommige onderdelen slijten sneller als andere. Als je kiest voor een gerenommeerd merk brommer kun je vaak jaren later nog volop onderdelen kopen. Merk brommers kun je ook overal laten onderhouden en repareren, dan is een bromfiets bestellen online helemaal geen risico. Als je de brommer bestelt kun je meteen de nodige accessoires erbij bestellen. Denk hierbij aan een degelijke helm en een gekeurd kettingslot. Je kunt bij de bromfiets bestellen online ook meteen een kenteken aanvragen, anders mag je niet de openbare weg op.

 

Als je twijfels hebt of vragen bij een bromfiets bestellen online, aarzel dan niet en neem gewoon even contact op via het invulformulier of bel. Dan weet je zeker dat je in goede handen bent. Een bromfiets bestellen online kan je veel tijd en geld besparen.

http://www.scooterkopenonline.nl