Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Brommer bestellen online

Is jouw oude brommer aan vervanging toe? Vandaag een brommer bestellen online en morgen rijden op een nieuwe brommer is zo gedaan! Houd wel rekening met de volgende zaken:

 

Een brommer bestellen online is heel eenvoudig, het is alleen jammer dat je de brommer niet eerst kunt zien. Kijk niet alleen naar de foto’s maar lees de beschrijving voordat je een keuze maakt. Soms zijn er kleine verschillen die voor jou een grote impact kunnen hebben.

 

Er zijn verschillende soorten brommers. Bij een brommer bestellen online moet je goed letten op het juiste type. Je kunt de verschillende brommers ruwweg indelen in deze categorieën:

 

  • Een snorfiets of snorscooter: Met deze brommer mag je maximaal 25 km/u rijden, je mag hiermee op het fietspad rijden. Een helm dragen is niet verplicht.
  • Een bromfiets of bromscooter: Met deze brommer mag je maximaal 45 km/u rijden, je moet hiermee op de openbare weg rijden binnen de bebouwde kom. Een helm dragen is verplicht.
  • Een tweetakt brommer: Met dit eenvoudige motorblok moet je zelf de olie en benzine in de juiste verhouding mengen. Dit type verbruikt meer brandstof maar het rijdt wel sportiever.
  • Een viertakt brommer: Hier hoef je alleen maar benzine mee te tanken en af en toe de olie te verversen. Dit zal voor de meeste rijders praktischer zijn.
  • Een elektrische brommer: Deze brommers hebben een accu die je zelf kunt opladen, tanken is niet meer nodig. De aanschafprijs ligt een stuk hoger, maar de kosten op termijn zijn vaak lager.

 

Er zijn veel accessoires te koop voor voor brommers. Bij een brommer bestellen online kun je die meteen mee bestellen, dat is wel zo handig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een degelijk kettingslot en een goede helm. Voor een diefstalverzekering is het mogelijk dat je een ART gekeurd kettingslot nodig hebt. Er zijn drie soorten helm:

 

  1. Een jethelm met een open gezicht, en soms met een vizier.
  2. Een systeemhelm waarbij het kingedeelte op kunt klappen.
  3. Een integraalhelm die het hoofd volledig omsluit.

 

Koop liever geen tweedehands helm, je weet nooit zeker of er haarscheurtjes in de helm zitten die de veiligheid negatief kunnen beïnvloeden.

 

Als je op de openbare weg wilt rijden moet je in het bezit zijn van een kentekenbewijs. Die kun je direct aanschaffen wanneer je brommer online bestelt. Als je de kosten van de brommer over een langere periode wilt uitspreiden kun je vragen naar de voorwaarden voor een lease contract.

http://www.scootersite.nl/scooters-kopen/