Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Dankzij Polderscooter heb ik nu een geweldige scooter voor een mooie prijs!

Polderscooter heeft het grootste aanbod in scooters voor een scherpe prijs. Met ruim meer dan 500 scooters op voorraad is er voor iedereen wel een scooter te vinden. Dus laat u overhalen door de experts en enthousiastelingen van Polderscooter!

Wat kan Polderscooter voor u betekenen?

Bij Polderscooter kunt u profiteren van meerdere diensten. Wij bieden de verkoop van scooter voor een goede prijs en bieden zelfs onderhoud aan uw scooter. Bij een onderhoudsbeurt kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zoals een klein, normale of grote beurt. Dit ligt allemaal aan u en de status van uw scooter. Heeft u pech onderweg met uw scooter en is er niks in de omgeving qua onderhoud? Geen probleem! Wij bieden gratis ophaalservice aan in de omgeving van Dronten en Lelystad.

Scooter Lease

Een unieke eigenschap van Polderscooter is dat zij ook scooters leasen aan u. Want misschien wilt u wel een scooter, maar vindt u het te duur om de volle prijs ervoor te betalen. Wij bij Polderscooter begrijpen dat en bieden daarom deze service aan. Al vanaf 18,- kunt u een scooter naar keuze leasen. U kunt kiezen uit verschillende modellen om te leasen. Wij moeten daarbij wel zeggen dat natuurlijk niet alles mogelijk is om te leasen. Wat we wel voor u kunnen doen is kijken of het misschien toch mogelijk is. Op de website van Polderscooter vindt u een invulformulier met daar verschillende gegevens die wij vragen. Daar staat ook in welke scooter u wilt leasen. U kunt daar elke scooter invullen die u wilt en dan kijken wij of dat mogelijk is of overleggen we met u naar eventueel een andere optie die er op lijkt. Alles om u tevreden te stellen, want klantgerichte service is erg belangrijk voor ons!

Kom ook eens langs!

Bent u benieuwd naar onze verschillende soorten scooters? Bekijk dan de website voor het gehele assortiment op www.polderscooter.nl. U kunt ook bij ons langskomen in Dronten om de scooters in het echt te zien in onze showroom. Hier vindt u bijna alles scooter die wij verkopen en leasen. Bovendien kunt u daar ook terecht voor onderhoud.