Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

De meest unieke vintage Volkswagens bij Kieft & Klok

Laat bij Kieft & Klok uw droom uitkomen om die mooie vintage Volkswagen in het bezit te hebben! Want wie heeft er nou niet ooit over gedroomd om in een vintage Volkswagen busje een lange rondreis te maken? Deze droom kan nu werkelijkheid worden! Wij van Kieft & Klok hebben namelijk een groot aanbod aan de meest unieke vintage Volkswagens, zowel auto’s als busjes. Als dit niet uw ding is hebben wij nog een aantal andere unieke voertuigen voor u. De hoogste tijd dus om een kijkje te nemen bij onze showroom op onze website. Heeft u al een vintage voertuig maar heeft u gereedschap of onderdelen nodig? Dan kunt u ook bij ons terecht. Bovendien hebben wij een werkplaats voor gerestaureerde Volkswagen busjes. 

Volkswagen busjes restauratie bij Kieft & Klok

Wij zijn bij Kieft & Klok dus altijd op zoek naar vintage Volkswagen busjes die wij in onze werkplaats mooi kunnen restaureren. Daarin staan wij bekend om de hoge kwaliteit van onze restauraties door de vele moeite die wij hierin stoppen. Kom dus vooral naar ons toe zodat wij de Volkswagen bus van uw dromen kunnen maken. U kunt uiteraard ook eerst op onze site naar ons huidige assortiment van vintage voertuigen kijken. Klik hier op een van de foto’s om een uitgebreide beschrijving van het voertuig te zien en meerdere foto’s te bekijken. Alhoewel de meeste voertuigen al ruim vijftig jaar oud zijn rijden ze nog prima en zien ze er nog goed uit. Elk voertuig in ons assortiment is uniek. Heeft u vragen over een voertuig of serieuze interesse? Neem dan contact met ons op door op onze site een contactformulier in te vullen of ons te bellen. 

Niet alleen voertuigen

Bij uw voertuig horen de beste onderdelen. Deze kunt u dan ook meteen bij ons halen. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen voor de Volkswagen panoramabus, de Westfalia of de spijlbus. Naast onderdelen verkopen wij ook onderhoudsspullen om uw voertuig zo mooi mogelijk te houden, accessoires en cadeaus. In totaal bestaat ons assortiment uit meer dan duizend producten. Uiteraard kunt u bij ons veilig betalen en krijgt u uw bestelling binnen vijf werkdagen geleverd. Neem dus een kijkje op https://kieftenklok.nl/.