Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Een elektrische scooter kopen of huren? Het kan bij Polderscooter

Bent u op zoek naar een elektrische scooter voor een goede prijs? Of wilt u een scooter huren in plaats van meteen eentje te kopen? Dan bent u bij Polderscooter aan het juiste adres. Daar verkopen en verhuren zij allerlei verschillende soorten scooter voor een goede prijs. Bovendien kunnen zij veel meer bieden dan alleen maar scooters. In deze blogs leest u daar meer over.

Waarom kiezen voor een elektrische scooter?

Als u kiest om een elektrische scooter te kopen of te huren, bent u meteen goed bezig voor het milieu. De elektrische scooter die wij verkopen gebruiken helemaal geen benzine of andere stoffen om de lucht mee te vervuilen. Bovendien is deze scooter veel stiller dan normale scooters. Omdat deze scooter u benzine bespaard, is een e-scooter ook nog eens een goedkopere oplossing dan een normale scooter kopen. Bij Polderscooter heeft u ook de mogelijkheid om een e-scooter te leasen. Met een leasecontract betaald u een bepaald bedrijf in de maand en kunt u optimaal genieten van uw scooter. Bovendien krijgt u extra services erbij van Polderscooter, zoals onderhoud en reparatie van de zaak. Onze vakmensen kunnen uw scooter binnen no-time weer repareren en zelfs advies geven over hoe u uw scooter het beste kunt onderhouden.

De showroom van Polderscooter

Wist u dat Polderscooter ook een prachtige showroom heeft? In deze showroom staan alle scooter die wij tot beschikking hebben en die u kunt kopen, huren of leasen. Wij hebben dit gedaan, omdat wij begrijpen dat u eerst uw scooter wilt bekijken voordat u de aankoop doet. Bovendien kunt u ook meteen een testrit maken met uw scooter als u hier de behoeften voor heeft en kunt u professioneel advies vragen aan een van onze medewerkers.

Contact

Bent u benieuwd of Polderscooter iets in hun assortiment heeft voor u? Of wilt u een kijkje nemen in de showroom? Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Polderscooter via www.polderscooter.nl. Daar staat ook meteen het adres waar u de showroom kunt vinden en hoe u ze kunt bereiken via communicatiemiddelen.