Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Een extra, beschermende laklaag door Ceramic Pro

In eerste instantie wisten wij niet echt wat Ceramic Pro nu eigenlijk precies betekende. Van vrienden van ons hadden wij gehoord dat Ceramic Pro een erg goede oplossing kon zijn tegen ongewenste beschadigingen aan de auto. Aangezien wij net een nieuwe auto hadden gekocht waar wij uiteraard erg zuinig op willen zijn, klonk Ceramic Pro voor ons natuurlijk wel goed. Wij besloten ons te gaan verdiepen en te kijken naar de verschillende mogelijkheden voor onze auto. Al vrij snel kwamen wij erachter dat Ceramic Pro een soort extra, beschermende laklaag voor de auto is. Deze extra laag beschermt tegen ongewensten krassen, maar ook tegen bijvoorbeeld Uv-straling. Ceramic Pro is geschikt voor verschillende soorten oppervlakken, bijvoorbeeld voor kunststof, aluminium, glas, textiel, verf en leer.

Een van de exclusieve aanbieders van Ceramic Pro

Ceramic Pro is in Nederland nog niet heel erg bekend, dit komt doordat er niet veel aanbieders zijn die Ceramic Pro mogen aanbieden. Tijdens onze oriëntatie zagen wij namelijk dat aanbieder van Ceramic Pro aan erg veel voorwaarden moeten voldoen. Op die manier blijft de lat hoog liggen er wordt er goede kwaliteit geleverd. Toen wij ons meer gingen verdiepen in de verschillende bedrijven die Ceramic Pro aanbieden, kwamen wij al snel op Le Duc Detail & Styling. Dit is een van de exclusieve aanbieders van Ceramic Pro in Nederland. Zij hebben alle juiste certificaten en zijn daarom volledig geschikt om Ceramic Pro uit te mogen voeren.

Deskundigheid ten top

Toen wij een bezoekje brachten aan Le Duc Detail & Styling, viel ons de deskundigheid meteen op. Alle medewerkers wisten precies waar zij het over hadden en konden ons alles vertellen over de verschillende mogelijkheden voor Ceramic Pro bij onze auto. Onze auto zou voortaan extra beschermd zijn tegen chemicaliën, krassen, Uv-straling, warmte en nog veel meer. De Ceramic Pro zou voor een erg diepe glans gaan zorgen en goed waterafstotend zijn. Nu achteraf gezien kunnen wij wel zeggen dat alle beloftes volledig zijn waargemaakt!

De kosten vielen erg mee

Een behandeling van Le Duc Detail & Styling is zeker aan te raden. De auto wordt met goede zorg behandeld en wij zijn geen moment bang geweest dat het mis zou gaan. De kosten vielen ook erg mee en het resultaat is erg mooi geworden!