Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Een plotter waar wij erg blij mee zijn

Als bedrijf waren wij al geruime tijd aan het zoeken naar een goede plotter. Helaas lukte het ons maar niet om deze plotter te vinden en daardoor besloten wij op een gegeven moment maar even te stoppen met onze zoektocht. Onze zoektocht kreeg weer een boost, toen wij in gesprek gingen met een bevriende zakelijke relatie van ons.  Zij vertelden ons dat de plotters van Repromat gemaakt zijn van de beste materialen en dat zij erg tevreden zijn over de service en diensten van Repromat waar zij mee te maken kregen. Voor ons was dat genoeg reden om ook maar eens contact op te nemen met Repromat en te vragen naar de verschillende mogelijkheden als het gaat om het vinden van een plotter. 

Het eerste contact over de plotter

Toen wij voor het eerst contact opnamen met Repromat om te vragen naar de mogelijkheden over het vinden van een plotter, reageerden zij meteen erg goed. Zij waren bereid om ons alle mogelijkheden te vertellen over de verschillende plotters die wij hen konden bieden en daardoor wisten wij al heel snel goed waar wij aan toe waren. Wij waren er dan ook meteen zeker van dat wij graag met Repromat in zee wilden gaan en besloten bij hen langs te gaan om een demonstratie van de plotter die zij het beste bij ons vonden passen, te ervaren. 

Zeer hoge kwaliteit

Nu naderhand kunnen wij wel stellen dat wij erg tevreden zijn met de plotter die wij bij hen hebben kunnen aanschaffen. Wij hadden erg hoge verwachtingen van Repromat en zijn blij te melden dat deze verwachtingen dan ook helemaal zijn uitgekomen. De kwaliteit van de plotter die wij bij Repromat hebben aangeschaft, is van zeer hoge kwaliteit en wij zijn er dan ook van overtuigd dat deze jarenlang mee zal gaan met ons en ons bedrijf. 

De website van Repromat

Het is zeker een aanrader om te kijken op de website van Repromat. Hier is veel informatie over hen te vinden en hier kunt u zien wat zij voor u kunnen betekenen. Wij hopen dat u hier net zoveel aan zult hebben als dat wij hier aan hebben gehad!