Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Fietsaccu leeg, wat nu? Fietsaccu revisie!

Het rijden van een elektrische fiets heeft veel voordelen, maar toch ook wel wat nadelen. Ja, met een elektrische fiets maakt u zonder veel inspanning lange tochten, met een net zo hoge snelheid als u zelf wil. Maar het onderdeel dat die power mogelijk maakt, de accu, raakt ook weleens leeg. Of erger: veroudert. Wat moet u dan doen? Een nieuwe accu kopen? Of help, helemaal een nieuwe fiets? Wees gerust, dit is zeker niet nodig. U kunt namelijk uw accu laten reviseren. Bij een deskundig bedrijf als Rebatt.nl is de fietsaccu revisie zo gebeurd.

Besparing

Maar wat gebeurt er nou precies, tijdens zo’n revisie? Eigenlijk is het helemaal niet zo heel lastig. Een revisie betekent dat alleen de behuizing van de accu van uw elektrische fiets hergebruikt wordt. De energiecellen die verouderd zijn worden vervangen door nieuwe cellen. Zo kunt u al snel weer opstappen, zonder dat u een nieuwe accu hoeft te kopen. En dat kan flink wat kosten schelen: de accu is het duurste onderdeel van uw elektrische fiets. U bespaart al snel honderden euro’s wanneer u kiest voor een fietsaccu revisie.

Krachtig

Die besparing is echter niet het enige voordeel dat komt kijken bij het reviseren van een fietsaccu. Een ander stukje winst boekt u op krachtgebied. Door de vervanging van de oude cellen door nieuwe, krachtiger exemplaren, krijgt uw accu in de meeste gevallen meer capaciteit dan ooit tevoren. U krijgt dus een krachtigere accu, voor veel minder geld dan u zou moeten betalen wanneer u een nieuwe zou kopen. Of u nu een elektrische fiets van Aldi, Gazelle of Sparta heeft.

Accu revisie ook voor uw fiets?

Zo’n revisie van de fietsaccu kan bij vrijwel elk fietsmerk toegepast worden. Voor uw e-bike van Aldi een fietsaccu revisie nodig? Geen probleem. Maar ook voor gangbare merken als Gazelle, Union en Sparta kunnen de accu’s zonder problemen gereviseerd worden. Ook voor uw fiets is er ongetwijfeld de mogelijkheid om de accu nieuw leven in te blazen.

https://www.rebatt.nl/