Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Garage Geurtsen Veenendaal: voor elk merk en type auto

Garage Geurtsen is een garage in Veenendaal. Er is een breed aanbod aan auto’s beschikbaar, van Volkwswagen tot Audi en van een caddy tot een luxe sportwagen. Garage Geurtsen biedt zowel nieuwe auto’s als occassions aan tegen een geschikte prijs. Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen een nieuwe auto en een betrouwbare occasion? Dan kunt u ook bij Garage Geurtsen terecht voor volledig neutraal advies. Garage Geurtsen is erg gemakkelijk bereikbaar aan de Klompersteeg.

Het aanbod en de services van Garage Geurtsen

Op onze website www.garagegeurtsen.nl kunt u het huidige aanbod bekijken, maar het is misschien nog wel fijner om even langs te komen. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag meer over onze auto’s. Garage Geurtsen heeft zowel bedrijfsauto’s als personenwagens te koop staan. U kunt hierbij ook een garantiepakket erbij kopen, wat inhoudt dat uw auto rijklaar wordt gemaakt, u een basis GGG-pakket krijgt of een extra GGG-pakket. Naast het verkopen van auto’s, reparen we ook graag uw auto. Ook kunt u via onze website een afspraak maken om bijvoorbeeld een APK-keuring te laten uitvoeren, de banden te laten vernieuwen, een motordiagnose laten doen of een voorruit te laten vernieuwen. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Garage Geurtsen met betrekking tot autoschade of autovernieuwing. Zo kunt u ook uw auto grondig laten wassen bij ons. Voor het gedetailleerde aanbod verwijzen wij u graag naar onze website.

Over Garage Geurtsen

De eigenaar Gijs Geurtsen is als van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met auto’s te maken heeft. Het is dus niet verrassend dat hij al op jonge leeftijd begon met het sleutelen aan auto’s en het doorverkopen van deze auto’s. Sinds 1989 is Garage Geurtsen officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Gedurende de jaren is de garage steeds meer gaan uitbreiden en inmiddels bestaat het team uit elf werknemers. U kunt gerust een keer langskomen bij Garage Geurtsen, want we zijn op elke werkdag open. Mocht u nog vragen of interesse hebben in Garage Geurtsen, dan kunt u simpel contact opnemen met ons via de gegevens op de website www.garagegeurtsen.nl.