Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Geodynamics

Geodynamics

Geodynamics is uw partner voor track and trace systemen, tijdsregistratie, aanwezigheidsregistratie, fleetmanagement en materiaalbeheer. Het bedrijf biedt efficiënte oplossingen voor al uw noden op vlak van opvolging en controle van mobiele medewerkers of mobiele materialen. Dankzij de systemen van Geodynamics volgt u op elk moment waar uw medewerkers zich bevinden en hoe uw wagens ingezet worden. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om betere planningen te maken en tegelijk uw fleet kort op te volgen. Geen overbodige kilometers en tijdverlies meer, uw wagens gaan tijdig op onderhoud, en u kan de wachttijden voor uw klanten sterk beperken. Ook voor tijdregistratie op de werkvloer is Geodynamics de juiste keuze.

Dankzij diverse toegangssystemen, op basis van badges, QR-codes of elektronische identiteitskaarten, houdt u het volledige overzicht over de werktijden van uw medewerkers. Verplichte aanwezigheidsregistratie in de bouwsector? Een fluitje van een cent voor Geodynamics. En wanneer u weer maar eens problemen ondervindt met verdwenen materiaal op de werkvloer of op de bouwwerf, bieden de RFID-tags soelaas. De intelligente systemen van Geodynamics zullen u meteen heel wat tijd en geld besparen, en dat is toch waar elk bedrijf naar streeft.

Samen met u wordt naar de meest geschikte oplossing gezocht, die zowel voor u als voor uw medewerkers makkelijk te gebruiken is en die u alle nodige inzichten geeft in de tijdsbesteding van uw personeel, het gebruik van uw wagenpark of materiaal of u in staat stelt de nieuwste wetgeving inzake aanwezigheidsregistratie correct te volgen. De mogelijkheden zijn talrijk en de systemen zijn toe te passen in diverse sectoren. Raadpleeg de website van Geodynamics, www.geodynamics.be, voor alle informatie!

http://www.geodynamics.be/