Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Glazen deuren

Glazen deuren kunnen uw huis of bedrijf één geheel maken. Doordat zonlicht beter de kans krijgt om zich door het pand te verspreiden en het glas de kamers met elkaar verbindt, creëert u een ruimtelijk effect. Zo stijlt u uw glazen deuren.

Gebruik kozijnen
Door niet één grote ruit te gebruiken, maar allemaal kleine ruitjes in kozijnen, behoudt u het ruimtelijke, maar creëert u een speelse deur. Voor de kozijnen kunt u verschillende materialen gebruikt zoals hout voor een warme uitstraling of metalen lijsten voor een robuust uiterlijk. Dit kunt u ook toepassen bij schuifdeuren.

Schuifdeuren of openslaande deuren
Deze vraag stelt u zich vast wel is. Wat is de verstandigste keuze. Een schuifdeur is zeer geschikt voor een deur langs een brede wand. Hierdoor behoudt u de ruimte en kunt u de schuifdeur kwijt. Een openslaande deur is een optie die vaker voorkomt. Deze neemt bij het opendoen meer ruimte in beslag, maar is zeer geschikt voor een deur in een smalle wand.

Helderheid van het glas
Als u gaat voor helder glas, behoudt u zicht over alle ruimtes. Hierdoor voelt het heel ruimtelijk. Echter, is dit niet voor alle ruimtes geschikt. Ruimtes zoals de badkamer of een slaapkamer vragen iets meer privacy. Hiervoor kunt u het beste gematteerde glazen bestellen. Om toch de rust te behouden in de verschillende soorten glas is het een optie om dezelfde stijl en grootte aan te houden zoals bij de rest van de deuren.

Voor het beste advies over de perfecte glazen deur voor u woning, neemt u contact op met Glaskoning. Dit kan telefonisch of per email of bekijk de website voor meer informatie.