Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Gratis jouw auto verkopen

Heb je plannen om je auto te verkopen? Dan wil je uiteraard wel eens weten wat hij echt waard is en waarvoor je hem binnen 1 dag kunt verkopen. Met de prijs gaan we je verrassen omdat ons systeem namelijk het meeste oplevert!

Wat moet je doen

Om te beginnen wil je weten wat je auto waard is. Daar kun je snel en gratis achterkomen. Ga simpelweg naar gratismijnautoverkopen.nl en klik daar op het kenteken. Vervolgens kom je in een scherm terecht waar de voertuiginformatie opgehaald is en je zelf kunt aanvullende informatie kunt verstrekken. Denk hierbij aan een nieuwe apk keuring, een grote beurt of andere zaken zoals gebreken en schades. Als de aanmelding compleet is dan krijg je na 24 uur het maximale bod teruggekoppeld. Zodoende weet je waarvoor je de auto gegarandeerd kunt verkopen.

De beste prijs

Bij gratismijnautoverkopen.nl ontvang je de beste prijs voor je auto. Dit komt doordat je auto voorgelegd wordt aan duizenden autobedrijven welke allemaal mee kunnen bieden. Hoe meer bedrijven die meebieden, hoe hoger het bod.

Na 24 uur kan er niet meer geboden worden en is het hoogste bod bekend. Deze wordt gecommuniceerd en met het bod kun je doen wat je wilt. Wil je de auto verkopen voor het genoemde bedrag dan kan dat direct. Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs dus vooraf weet je wat de auto je oplevert. Het verkopen is zonder kosten dus je weet meteen waar je aan toe bent. Ook wanneer je het bod niet accepteert zit je nergens aan vast en betaal je niets. Een kosteloze service dus.

Auto verkopen met schade of gebreken

Ook als je auto schade of gebreken vertoont dan kun je ook bij gratismijnautoverkopen.nl de beste prijs daarvoor terugkrijgen. Dit komt omdat het netwerk aan autobedrijven ook schadespecialisten en vakgarages bestaat welke snel, vakkundig en goedkoop de problemen kunnen herstellen. Hierdoor zijn zij zelf minder kosten kwijt en kunnen ze meer teruggeven.

Helemaal vrijblijvend

Voordat je kosten gaat maken of al een onderhandeling aangaat is het raadzaam om eens via de eerder genoemde website een bod te laten doen. Zo sta je sterker in je onderhandelingspositie wanneer je de auto verkoopt bij of via een andere partij. Bij gratismijnautoverkopen.nl zijn er geen kosten en geen verplichtingen. Je kunt het dus gratis uittesten! Je auto verkopen kan meteen als jij dat wilt.