Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Kapotte cv ketel

 

Wanneer je verwarming en cv ketel niet goed werken kan dit aan meerdere zaken liggen. Voor je de beslissing neemt om gelijk een gehele nieuwe cv ketel aan te schaffen, is het volgens loodgieters echter verstandig om eerst alle appendages te controleren. Dit zijn de kleine toestellen die aan de cv ketel vastzitten en waarmee je de cv ketel kan bedienen. Hiermee worden de radiatorkranen, voetventielen, aftapper/ontluchters, expansievaten, afsluiters, vul/aftap kranen en slang verdelers mee bedoelt.

 

Test alle appendages

Als je zelf of samen met je loodgieter de onderdelen van je verwarming controleert, is het belangrijk om ook uit te proberen of alles goed werkt. Test de appendages dus uit en kijk of alles werkt zoals het hoort. Mocht je tegen problemen aanlopen, dan is het handig om deze onderdelen geheel te vervangen. Het kan echter lastig zijn om te beslissen wat je wilt kopen ter vervanging, maar gelukkig heeft de Loodgietshop alle verschillende soorten appendages bij elkaar staan.

 

Alle onderdelen bij elkaar

Doordat op de Loodgietshop alle onderdelen bij elkaar staan die je CV ketel weer als nieuw kunnen maken, kun je hier altijd kopen wat je nodig hebt. Of het nou om een radiatorkraan gaat of om een voetventiel, alles is hier te vinden. Selecteer eerst welk onderdeel je nodig hebt, waarna je hierna weer kan selecteren wat voor type van dit onderdeel je nodig hebt. Hierna zul je alle beschikbare producten van dit type zien die er zijn. Van elk product is er een uitgebreide beschrijving en beoordeling gegeven, waardoor je een afgewogen keuze kan maken.

 

Snel een gemaakt cv ketel

Het grote voordeel van de Loodgietshop is dat wat je vandaag bestelt, je morgen in huis hebt! Hierdoor laten de loodgieters je letterlijk niet lang in de kou staan en kun je al binnen een dag het nieuwe onderdeel monteren aan je verwarming.