Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Laadpaal elektrische auto in Nederland

Elektrisch rijden heeft de toekomst in Nederland. Zelfs ondanks het feit dat het gebruik van fossiele brandstoffen op dit moment nog de norm is in Nederland. Bij elektrisch rijden hoort natuurlijk een laadpaal elektrische auto. Het is dan ook niet verrassend dat wij steeds vaker elektrische laadpalen zien door heel Nederland.

Elektrisch rijden, zorg voor de juiste laapaal

Elektrische laadpalen zijn er in vele vormen en maten. De juiste elektrische laadpaal hangt van van de type gebruiker. Zo kunt u een laadpaal bij u thuis installeren, op uw werkplek of op een openbare plek. Tevens zijn er per elektrische auto diverse laadpalen en laadtypes. Voor elke automerk is er wel een laadpaal beschikbaar en in de meeste gevallen meerdere elektrische laadpalen.

Hoogte van de investering

Maar wat kost dan zo een laadpaal? Nou, de prijzen varieëren fors. U heeft al een elektrische laadpaal voor enkele honderden euro’s. Echter zijn er ook laadpalen die meer dan 2000 euro kosten. Wilt u geld besparen op een laadpaal? In de meeste gevallen bent u iets voordeliger uit als u de laadpaal zelf installeert. Dit scheelt weer servicekosten. Dat is mooi meegenomen! Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet zo handig bent? Geen zorgen, er zijn vele laadpaal specialisten die graag de elektrische laadpaal komen installeren.

 

http://reithpower.nl/laadpaal/elektrische-auto/