Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Laat je niet afleiden

Wie vaak op de snelweg rijdt herkent zichzelf hierin; alweer sta je in de file. Er zijn geen wegwerkzaamheden, maar je nadert een verkeerspunt waar geregeld ongevallen gebeuren. Waarschijnlijk is het ook nu weer raak. Er zijn vast weer een paar mede weggebruikers op elkaar gebotst met alle gevolgen van dien. Je komt weer te laat op je werk en je mist die eerste bespreking van de dag. Geïrriteerd schuif je voort over de weg tot je langs het ongeval komt. Naderhand hoor je in het nieuws dat ook dit ongeval werd veroorzaakt door onoplettendheid van de bestuurder van één van de voertuigen; afgeleid door zijn of haar mobiele telefoon.

 

Veiligheid boven alles

Hoewel jij je iedere keer weer voorneemt dat jij je niet zal laten afleiden door jouw mobieltje ligt het gevaar op de loer. Wanneer jouw smartphone een signaaltje afgeeft dat één van je vrienden een foto heeft geplaatst, of wanneer je een berichtje op Whatsapp binnen krijgt zal je toch even willen kijken wat er aan de hand is. Je mist toch het liefste zo min mogelijk tenslotte. Dat kijken op je schermpje is een automatisme geworden, en daarom is het van het grootste belang dat jouw mobiele telefoon op een plek hangt waar hij wel in het zicht hangt maar waar hij jouw oplettendheid in het verkeer niet in gevaar brengt.

Doordacht design

Bij Brodit hebben ze een eigen team van ontwerpers wat zich hier dagelijks mee bezig houdt. Jij kan profiteren van dit doordachte design wanneer je een Brodit telefoonhouder aanschaft. Jouw aandacht blijft bij de weg, en je telefoon laadt zichzelf op onder het rijden. Dat heet nou het slimme design van Brodit.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit