Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Loodgieter-nijmegen.nl: voor lekkages, cv onderhoud en spoedklussen

Voor de jaarlijkse controle van uw cv ketel of simpelweg een doorsnee lekkage kunt u terecht op loodgieter-nijmegen.nl! Al een behoorlijke tijd helpen wij onze klanten en geven wij hen vrijblijvend advies om bijvoorbeeld eventuele lekkages te voorkomen. Tevens zijn wij gereed om een nieuwe cv ketel te installeren. Wat uw probleem nu mag zijn, bel ons gerust op en wij ondersteunen u waar nodig.

Met veel trots kunnen wij van loodgieter-nijmegen.nl zeggen dat we samenwerken met de bedrijven: Klusjesman Nijmegen, Bouwbedrijf  Waalwijk en Werkspot onder de categorie ‘’Loodgieter Zoeken’’.
Heeft u een vraag, maar kan een van onze partners u beter ter woord staan? Dan schakelen wij u gelijk door, zodat u uiteindelijk de juiste oplossing kunt vinden voor uw probleem. 

Spoedklussen

Voor spoedklussen zijn wij iedere dag van de week (dus – u leest het goed – óók de zaterdag en de zondag) bereikbaar. Als een van onze medewerkers niet opneemt, wees dan vooral niet getreurd. Diegene belt u namelijk per direct terug, zodat u als nog spoedig wordt geholpen.

Alles over cv ketel installatie bij loodgieter-nijmegen.nl

Een nieuwe cv ketel laten installeren bij loodgieter-nijmegen.nl is vrijwel noodzakelijk voor iedere huishouden die een cv ketel heeft van circa 15 jaar oud. Een ongebruikte cv ketel betekent tevens een hoger rendement en besparing op uw energiekosten. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, al helemaal dat een nieuwe cv ketel daarnaast zorgt voor een betere temperatuur regeling. Zo hoeft u bij wijze van spreken niet uren te wachten totdat de kamer op de juiste temperatuur is. Als u (nog) zit te twijfelen betreft welke cv ketel nu het uiterst geschikt is voor uw woning, neem dan gerust contact met ons op. Loodgieter-nijmegen.nl helpt u graag verder.

Cv ketel onderhoud

Laat regelmatig onderhoud plegen voor uw cv ketel. Dit omdat de cv ketel dan langer meegaat en eventuele storingen eerder worden voorkomen. Voor een oudere cv ketel geldt dat er ieder jaar gekeken moet worden naar uw cv ketel. Heeft u een ietwat nieuwere cv ketel? Dan kunt u eens in de twee jaar ons contacteren voor een onderhoudsbeurt.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of bent u wellicht benieuwd naar onze verdere diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om een offerte aan te vragen.