Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Met de taxi naar Schiphol?

 

De taxi is allang niet meer een noodoproep die u doet bij gebrek aan eigen vervoer. Het is een luxe en tegelijkertijd prima betaalbaar. U bent van tevoren keurig op de hoogte van de tarieven en met een vriendelijke chauffeur is het ritje zo voorbij. U voelt zich op uw gemak in de heerlijke stoelen, snel nog even wat werk afmaken of even kletsen met de chauffeur? Het is helemaal aan u. Wij horen graag wanneer we een ritje voor u kunnen maken, naar Schiphol of naar uw eigen woonplaats.

 

Vanaf 37,50 bent u verzekerd van een comfortabele rit naar of vanaf Schiphol. Met een vast tarief en een lopende meter komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze chauffeurs zijn keurig op tijd en helpen u desnoods met het laden van uw koffers. De beste deal naar Schiphol vanaf uw woonplaats rondom Leiden en de Bollenstreek! Kies voordelig uw rit naar wens uit.

 

Naar Schiphol voor een vast tarief

Op uw gemak uzelf laten vervoeren vanaf een plek naar voorkeur. Terwijl u even kunt bijkomen of misschien wel wilt opladen voor de dag die komen gaat, brengen wij u naar de gewenste bestemming. Schiphol is gigantisch en een plek waar alles en iedereen samenkomt, wij zorgen ervoor dat u dichtbij de ingang kunt uitstappen en uw reis kan gaan voortzetten. Wanneer er vragen zijn verzoeken wij u vriendelijk ons op te bellen. Onze mensen helpen u graag en kunnen gelijk een taxi reserveren wanneer nodig!

 

In alle rust de taxi bellen wanneer het nodig is, wij staan binnen een mum van tijd voor uw deur of om u op te halen op Schiphol. 24 uur per dag hebben wij ervaren chauffeurs in dienst die graag te horen krijgen waar u op te halen bent.

 

Uw eigen taxi voor weinig geld

Ook zo snel mogelijk naar Schiphol met de taxi? Bel ons dan zo snel mogelijk op.