Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Ontdek het nut van een zakelijke tankpas

Het nut van een zakelijke tankpas

Een slimme en kostenbewuste ondernemer herken je aan de zakelijke tankpas. Die heeft geen omkijken naar zijn tankadministratie en die van zijn medewerkers. Want dat verzorgt de tankpas aanbieder! Alle tankbeurten automatisch op een rij op de verzamelfactuur. Belastingaangiften zonder het gedoe van bonnen verzamelen en het inboeken in uw boekhoudpakket. Tanken bij de goedkope pompen en niet gebonden zijn aan één merk! Vraag hem vandaag nog aan.

  • Tanken waar u maar wilt
  • Profiteren van lage pompprijzen
  • Eén maandelijkse verzamelfactuur
  • Met 100% BTW garantie

Hoe werkt het?

Met een zakelijke tankpas rekent u af bij het tankstation. De tankpas aanbieder administreert eerst de transacties voor u en incasseren deze daarna via automatische incasso. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tankadministratie! Als zekerheid vragen sommige tankpas aanbieders de klanten een doorlopende bedrijvenmachtiging en een borg van €200,- per tankpas. De borg ontvangt u gegarandeerd retour wanneer u de pas opzegt. En opzeggen kan altijd. Zo eenvoudig is het! Vraag hem direct aan.

Hoeveel kost het?

Een slimme zzp’er bespaart tijd en geld met de bijvoorbeeld Tankpas.nl. De klanten betalen een maandbijdrage vanaf €6,50. Deze tankpas is de meest veelzijdige met landelijke dekking, enne.. vraagt geen borg.  Op deze site vergelijken wij meerdere tankpas aanbieders. 
Wat is het nut van een zakelijke tankpas? Via uw belastingaangifte verdient u de tankpas al binnen zo’n vier tankbeurten eenvoudig terug. De BTW per tankbeurt is immers al gauw zo’n €15 tot €20. Vraag uw eigen tankpas vandaag nog aan! Hoe? Ga naar de tankpas zzp vergelijker en vergelijk de mogelijkheden.

https://www.tankpas-aanvragen.nl/tankpas/ik-zoek-een-zakelijke-tankpas/