Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Op zoek naar een auto voor het gezin

Wanneer je op zoek gaat naar de ideale gezinswagen dan moet deze natuurlijk aan een aantal eisen voldoen. Voor de man is een auto vaak zijn pronkstuk en heeft vaak direct al een bepaalde auto of merk in gedachten, echter is voor de vrouw in huis het vaak belangrijk dat de auto van punt A naar punt B rijdt. Maar naast deze eisen moet de auto van Bynco natuurlijk aan meer punten voldoen.

Vaak het meest belangrijke punt is veiligheid.

De auto waar jij je kinderen in gaat vervoeren moet extra veilig zijn. Zeker wanneer je veel op weg bent en de auto zou willen gebruiken voor eventuele vakanties. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is belangrijk dat je veilig in je bolide zit. Een ander belangrijk dingetje in de auto is het kinderslot, kijk of deze werkt voordat je op weg gaat. Wanneer een baby vervoert moet worden is het belangrijk dat de airbag in de auto uit kan. Belangrijk om mee te nemen in je overweging.

Voor dat een auto wordt gekocht wordt er natuurlijk een proefrit gemaakt. Bij Bynco.com kan dit 2 weken lang! Wanneer je overtuigd bent van deze auto kun je ervoor kiezen om deze te kopen. Het is slim om iemand mee te nemen achterin de auto, dan kun je direct voelen hoe de auto met de vering omgaat, en of de auto fijn op de weg ligt. Bij Bynco snappen ze dat normaal ook kinderen in de auto zitten. Doe dit dus gewoon en bekijk of dit de juiste auto is voor jou.

Op de site van Bynco.com kan je op de foto’s en 360 graden scan al zien of er genoeg ruimte is voor de kinderen, maar ook voor een eventueel kinderzitje. Een kinderzitje is erg handig en veilig en het is dan ook belangrijk dat er genoeg ruimte aanwezig is voor dit zitje. Bekijk goed of jij zelf ook nog comfortabel kunt zitten wanneer het zitje achter je is geplaatst. Bij Bynco snappen ze dat iedereen goed comfortabel moet zitten en er genoeg ruimte aanwezig moet zijn. Veel auto’s zijn gemaakt voor 4 personen. Maar wanneer je met 5 personen bent, kijk dan goed naar de ruimte. Er zijn ook modellen op Bynco.com die breder zijn of waar een extra rij stoelen in zit. Deze stoelen kunnen vaak opgeklapt worden in de kofferruimte. Nog een tip voor kinderen, bekijk of de auto een isoFix aansluiting heeft. Met deze aansluitding bevestig je makkelijk een kinderzitje zonder dat je de gordels los hoeft te halen. Tevens handig als je gewoon met vrienden op pad wil.

De maandelijkse kosten zijn ook een veel gestelde vraag bij een gezinsauto.

Wanneer je de tv aanzet zie je al snel de reclames van bijtelling en wegenbelasting. Als je een kleine auto aanschaft is deze in de verzekering ook laag. Wanneer je een grote auto aanschaft bij Bynco.com dan zijn de verzekeringskosten vanzelfsprekend hoger. Maar er kan ook verschil zitten in de uitvoering. Kiest u voor benzine of diesel? Of wellicht voor elektrisch? De maandelijkse kosten worden hierop berekend. Op zoek naar een gezinsauto? Kijk snel op Bynco, misschien zit jullie auto er wel bij.

https://bynco.com/nl