Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Oplossing voor lelijke tatoeage

Een tatoeage is makkelijker gezet dan verwijderd. Zelfs het merendeel van de mensen weet niet eens dat je een tatoeage kan verwijderen. Heel veel mensen verspreid over de gehele wereld zetten dagelijks tatoeages. Maar hoe werkt het eigenlijk. Een tattoo wordt doormiddel van inkt en een naald gezet en is permanent. De inkt wordt door de naald onder de opperhuid aangebracht en is blijvend maar kan wel na een aantal jaren lichtelijk vervagen. Het aanbrengen van een tattoo kan als pijnlijk worden ervaren, al hoewel dit wel ligt aan de plek waar de tatoeage wordt gezet. Wordt de tattoo gezet op de zijkant van de ribben, kan dat als zeer pijnlijk worden ervaren net als het hoofd. Plekken als de armen en schouders worden als minder pijnlijk ervaren.

Het aanbrengen van de tatoeages moet onder zeer hygiënische en steriele plekken worden gedaan, dit komt door het feit dat er met een naald in de huid wordt gegaan er kan dus gemakkelijk een infectie of andere bacteriën onder de huid komen. De tatoeage wordt aangebracht door een van inkt voorziene naald door de opperhuid te prikken. Een tatoeëerder gebruikt hiervoor speciale tatoeëermachines met speciale tatoeëerinkt. Een amateur, of doe-het-zelver zal gebruik maken van een normale draad en Oost-Indische inkt.

De redenen waarom mensen een tatoeage nemen lopen geheel uiteen. Zo kan een tattoo worden gezet vanwege religieuze redenen, zoals bij het boeddhisme. In sommige culturen is het gebruikelijk dat een persoon zich laat tatoeëren wanneer zij volwassen worden. Daarnaast kan een tatoeage ook gezet worden wegens esthetische redenen, bijvoorbeeld als de tattoo gezet wordt als een sieraad. Maar tatoeages kunnen ook gezet worden omdat mensen het gewoonweg mooi vinden, of dat zij willen aantonen dat zij het roer om gooien in het leven, dat zij een ernstige ziekte hebben overwonnen of ter identificatie. Een andere kant is ook dat het als een intimidatie middel gezet kan worden. Dit wordt veel gedaan binnen de bendes. Doormiddel van de tatoeage kunnen de leden van bepaalde bendes laten zien waar zij bij horen. Kijk maar eens naar de betekenissen van tatoeages in de gevangenissen van onder anderen Amerika en Rusland.

De meeste mensen zetten een tatoeage gewoon omdat zij het willen, maar soms kan dit verkeerd uitpakken. Voor tatoeages moet je altijd kiezen voor kwaliteit en niet voor de prijs. Vaak zegt de prijs al genoeg over de kwaliteit van de desbetreffende shop. Het kan dus zijn dat je na afloop van de zitting totaal niet blij bent met je tattoo. Wat je dan kan doen is een cover-up, een nieuwe wel mooie tatoeage over je al gezette niet mooie tattoo. Maar je kan er ook voor kiezen om je tatoeage verwijderen door middel van een tatoeage weglaseren. Je houdt wel lichtelijke littekens aan deze laatste over maar dan is hij wel weg.

http://www.clinic63.nl/