Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Opslagman, de beste opslagruimtes

Iedereen weet dat de beste opslagruimtes bij Opslagman te verkrijgen zijn. Dat komt ten eerste doordat wij voor de laagste prijs onze opslagruimtes kunnen aanbieden. U kunt gerust vergelijken met onze concurrenten, we kunnen met zekerheid zeggen dat er geen enkele andere aanbieder is die goedkopere opslagruimtes aan kan bieden met evenveel kwaliteit als die van ons. Met onze opslagruimtes kunt u zeker zijn dat uw spullen veilig bewaard zullen blijven, niet alleen tegen dieven maar ook tegen te veel vochtigheid en extreme temperaturen. Al onze opslagruimtes hebben een klimaatcontrole die ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid niet te hoog wordt en de temperatuur gemiddeld blijft. Zo voorkomen we schade aan houten voorwerpen die voor langere tijd opgeslagen liggen.

Waarom kiezen voor Opslagman?

Waarom zou u kiezen voor Opslagman, naast het feit dat het nergens anders goedkoper kan? We bieden opslagruimte aan in Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal én Amerongen. Wanneer u in de buurt woont is het slechts een kort autoritje voordat u weer bij uw spullen bent. Per locatie verhuren we minstens 300 opslagruimtes, er zal sowieso een tussen zitten die past bij uw behoeftes. Bovendien is Opslagman dagelijks bereikbaar, u kunt 24/7 gewoon bij uw spullen, die veilig bewaard worden achter een persoonlijke toegangscode en slot. Tot slot bieden wij van Opslagman een goedkope ophaalservice aan, waarmee u zonder zorgen uw spullen naar de opslagruimte kunt verhuizen. Dat scheelt u veel tijd en stress, en wij hebben weer een tevreden klant!

Hoe werkt het?

Een ander groot voordeel van Opslagman is dat het erg eenvoudig is om via onze website een opslagruimte te huren. Het eerste wat u moet doen is een locatie uitkiezen die het dichtst bij uw woning ligt. Vervolgens gaat u even scrollen door onze aanbiedingen tot u bij een opslagruimte gekomen bent die u bevalt. Daarna hoeft u enkel nog online te boeken, hiervoor hebben we uw gegevens nodig en u hoeft alleen nog de huurovereenkomst te bekijken en de eerste termijn via iDeal of per factuur te betalen. Makkelijker kan bijna niet! De opslagruimte kan direct gebruikt worden.