Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Personenbus huren Den Haag

Wilt u een grote groep mensen vervoeren en bent u daarom op zoek naar een personenbus in Den Haag? iZi Huren maakt het huren van een personenbus voor onze klanten erg gemakkelijk. Een auto of busje huren is nog nooit zo makkelijk en transparant geweest. Bij ons weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Een personenbus huren in Den Haag kan eenvoudig, in een paar stappen, via de website. U huurt al een personenbusje in Den Haag vanaf 75 euro per dag! 

Een personenbus heeft genoeg ruimte om een groep tot wel 9 mensen te vervoeren. Eventuele bagage kan ook mee in de bus, hier is ook genoeg ruimte voor. Het is een ideale manier om van A naar B te komen met een groot gezin, bijvoorbeeld voor een (wintersport)vakantie of dagje weg naar de dierentuin of zwemparadijs. In het geval van wintersport kunt u bij iZi Huren ook sneeuwkettingen bij uw personenbus huren. Zo kunt u veilig en zonder zorgen op weg naar de wintersportbestemming.

Personenbus huren in Den Haag

Wij hebben een assortiment aan jonge personenbussen voor maximaal 5, 8 of 9 personen beschikbaar. Dit is inclusief de bestuurder. Onze busjes zijn te besturen met een B rijbewijs. Bij iZi Huren heeft u bij het huren van een personenbus altijd standaard ANWB Pechhulp door heel Europa. Een extra bestuurder, navigatiesysteem en bijvoorbeeld sneeuwkettingen zijn optioneel. Dit kost een klein bedrag per dag extra. Ook kunt u ervoor kiezen het eigen risico te verlagen naar 450 euro.

iZi Huren heeft de volgende ophaal- en inleverlocaties:

  • Den Haag
  • Rotterdam
  • Capelle aan den IJssel
  • Utrecht
  • Amsterdam
  • Barendrecht

KM vrij een personenbus huren in Den Haag

Bij iZi Huren kunt u ervoor kiezen voor 125 km vrij, 300 km vrij of onbeperkt km vrij. Een personenbus onbeperkt km vrij huren kan al vanaf 135 euro per dag. U krijgt het busje mee met een volle tank en dient de personenbus natuurlijk ook weer met een volle tank in te leveren. Dit kan op een van de diverse inleverlocaties, waaronder Den Haag en Rotterdam. 

 

Vragen of meer weten over het huren van een personenbus of personenauto in Den Haag en omstreken? Neem gerust contact met ons op!

https://www.izihuren.nl/