Personenbus huren Den Haag

Published by: 0

Baywoodmotorsports

Wilt u een grote groep mensen vervoeren en bent u daarom op zoek naar een personenbus in Den Haag? iZi Huren maakt het u gemakkelijk. Een auto of busje huren is nog nooit zo makkelijk en transparant geweest. Bij ons weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Een personenbus huren in Den Haag kan eenvoudig, in een paar stappen, via de website. U huurt al een personenbusje vanaf 75 euro per dag! 

In een personenbus beschikt u over alle ruimte die u nodig heeft om een wat grotere groep mensen te vervoeren, inclusief eventuele bagage. Ook daar is genoeg ruimte voor. Het is een ideale manier om van A naar B te komen met een groot gezin, bijvoorbeeld voor een (wintersport)vakantie of dagje uit. In het geval van wintersport kunt u bij iZi Huren ook sneeuwkettingen bij huren. Zo kunt u veilig en zonder zorgen op weg naar de wintersportbestemming.

Personenbus huren in Den Haag

Wij hebben een assortiment aan jonge personenbussen voor maximaal 5, 8 of 9 personen beschikbaar. Dit is inclusief de bestuurder. Onze busjes zijn te besturen met een B rijbewijs. Bij iZi Huren heeft u bij het huren van een personenbus altijd standaard ANWB Pechhulp door heel Europa. Een extra bestuurder, navigatiesysteem en bijvoorbeeld sneeuwkettingen zijn optioneel. Dit kost een klein bedrag per dag extra. Ook kunt u ervoor kiezen het eigen risico te verlagen naar 450 euro.

iZi Huren heeft de volgende ophaal- en inleverlocaties:

  • Den Haag
  • Rotterdam
  • Capelle aan den IJssel
  • Utrecht
  • Amsterdam
  • Barendrecht

KM vrij een personenbus huren

Bij iZi Huren kunt u ervoor kiezen voor 125 km vrij, 300 km vrij of onbeperkt km vrij.  Een personenbus onbeperkt km vrij huren kan al vanaf 135 euro per dag. U krijgt het busje mee met een volle tank en dient de personenbus natuurlijk ook weer met een volle tank in te leveren.

 

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op!

https://www.izihuren.nl/