Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Piaggio mp3 te koop

Alle goede eigenschappen van een auto en alle goede eigenschappen van de motorfiets samen, dat zou perfect zijn. Daarom is nu de Piaggio MP3 te koop in de winkel, een hybride op drie wielen waar je met een autorijbewijs op mag rijden. De Piaggio MP3 klinkt als muziek in de oren!

 

Wat maakt de Piaggio MP3 zo bijzonder?

Deze motorscooter heeft aan de voorzijde twee wielen en ligt daarmee heel stabiel op de weg. Volgens de Nederlandse wet mag je op deze scooter rijden met een autorijbewijs. Je moet wel een helm dragen, motorkleding is niet verplicht maar wel aan te raden. Met een goede wendbaarheid en een hoge acceleratie is de Paggio geschikt voor het stadsverkeer en ook op de snelweg.

 

Voor sport en voor business

De Piaggio MP3 is te koop voor sportieve rijders en zakelijke rijders. Beide types zijn verkrijgbaar in een 300cc en een 500cc uitvoering. De LT versies zijn uitgerust met ABS en ASR. Het Anti Blokkeer Systeem laat je sneller tot stilstand komen met behoud van controle over het voertuig. De Anti Slip Regeling zorgt dat de wielen niet kunnen doorslippen. Dat maakt het rijden op de Piaggio MP3 nog veiliger.

 

Snel door het verkeer en gratis parkeren

Met de Piaggio MP3 sta je niet stil in de file, je mag waar dat mogelijk is de auto’s inhalen. Er is altijd wel een plaats vrij om te parkeren want de Piaggio MP3 valt onder de motorfietsen waarmee je niet op een autoparkeerplaats hoeft te staan. Je betaalt dus ook geen parkeerkosten!

 

Waar is de Piaggio MP3 te koop?

Een Piaggio MP3 kun je het beste online kopen. Via de webshop kun je de verschillende modellen en uitvoeringen eenvoudig met elkaar vergelijken. Daarnaast betaal je een stuk minder dan bij normale winkels. De Piaggio MP3 is te koop als Sport en Business uitvoering. De LT versies beschikken standaard over ABS en ASR. De Piaggio MP3 Yourban is de meest eenvoudige uitvoering, de Piaggio MP3 LT Business 500 ABS/ASR uitvoering biedt de meeste luxe.

 

De Piaggio MP3 is nu te koop online. Bekijk snel het complete assortiment in de webshop

https://www.fastfuriousscooters.nl/