Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Professionele aanpak voor een zakelijke website voor uw bedrijf

Bij het ontwerpen van uw zakelijke website zorgen wij ervoor, dat de site vlekkeloos aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Direct herkenbaar voor uw cliënten. Dat zorgt voor vertrouwen en een professionele uitstraling. U heeft tenslotte niet voor niets een website laten maken.

Als ondernemer wilt u zich vooral bezig houden met uw klanten en het management van het bedrijf. U weet dat de aanwezigheid van de onderneming op internet tegenwoordig een ‘must’ is, maar beschikt niet over de kennis en mankracht binnen de onderneming om het snel te realiseren. Profiteer van de ervaring van onze webdesigners en programmeurs! Afhankelijk van de complexiteit is het mogelijk om een internetsite al in 1 week online te plaatsen.

 

Uw website SEO geoptimaliseerd

Nu bent u op het internet aanwezig, maar hoe vinden uw (potentiële) klanten de website tussen die miljarden internetpagina’s? Natuurlijk: via de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo. Hierbij speelt SEO (search engine optimization, of zoekmachine optimalisatie) een zeer belangrijke rol.

SEO geoptimaliseerd betekent, dat uw internetpagina de optimale kenmerken en informatie bezit welke de zoekmachines nodig hebben om de inhoud van uw website te kunnen ‘begrijpen’. Dit is belangrijk, omdat de zoekmachine, voor een bepaalde zoekopdracht, enkel relevante internetpagina’s in de zoekresultaten wil tonen.

Het SEO optimaliseren is een specialistisch vak en heeft onder andere te maken met:

  • links van en naar andere relevante websites
  • de juiste ‘meta tags’ in de codering van de internetpagina
  • inhoud van de teksten, foto’s en andere documenten (content) op uw website
  • mobiel vriendelijk en snelle respons tijden van de website

Onze specialisten nemen u dit werk uit handen zorgen ervoor dat uw website optimaal is ingesteld voor de verschillende zoekmachines en voor alle platformen.

Hoog in Google is goed voor uw omzet

Als de Google zoekmachine uw website zeer relevant vindt voor een bepaalde zoekopdracht, zal uw webwinkel hoog in Google scoren. Er wordt ook wel gesproken over een hoge ranking. Dit betekent, dat de site bij de eerste getoonde zoekresultaten wordt getoond. Dit vergroot de kans aanzienlijk, dat een ‘zoeker’ op de link naar uw website klikt, wat weer een ‘lead’ en mogelijke omzet betekent voor uw verkoop afdeling.

Google is niet enkel in Nederland, maar ook wereldwijd de meest gebruikt zoekmachine. Het is dus belangrijk dat uw website voldoet aan de regels die Google gebruikt voor het indexeren (ordenen) van de informatie op het internet. Bij het zoeken in Google kunt u zien dat binnen een fractie van een seconde duizenden zoekresultaten gevonden zijn, waarvan de zoekmachine de meest relevante resultaten het eerst toont.

Over het algemeen klikken de mensen enkel op de links van de eerste pagina met zoekresultaten. Staan hier niet de gewenste resultaten bij, dan tikt men vaak een nieuwe zoekopdracht in. Er zijn maar weinig mensen die op de vervolgpagina’s van de zoekresultaten kijken. Onze specialisten zorgen dat uw website aan de eisen van Google voldoet, zodat uw onderneming hoog in Google scoort. Een professionele website laten maken houdt tenslotte ook in, dat uw (potentiële) klanten de site makkelijk kunnen vinden.

https://studio-webdigi.com