Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Schakelunit kopen

Zou je een enkele schakelunit kopen?

Een enkele schakelunit kopen zouden wij niet adviseren, omdat de kracht van schakelunits, ook wel geschakelde units genoemd, juist ligt in het schakelen van meerdere units tot een complex van werkruimtes voor een grote bouwplaats. Bij de aanschaf van een enkele schakelunit loopt u gevaar een niet-compatibele unit aan te schaffen waarmee u niets kunt. Daardoor is het proces voor het bepalen van de leverancier waarvan u schakelunits betrekt belangrijk, omdat een verkeerde keuze kan leiden tot extra kosten om compatibiliteitsproblemen op te lossen. Denk daarbij aan de kans dat uw geselecteerde leverancier omvalt tijdens een baisse in de bouwmarkt of dat deze wordt overgenomen door een concurrent met andere schakelsystemen.

Criteria voor een succesvol schakelunits kopen-proces

Het proces dat leidt tot schakelunits kopen begint dan ook met een grondige leveranciersbeoordeling. Relevante criteria daarbij zijn de verwachte continuïteit van de leverancier, kwaliteit van de geleverde units, flexibiliteit van de leverancier en de mogelijkheid tot het maken van lange termijn prijsafspraken. De flexibiliteit van de leverancier is een factor in dit proces, omdat niet in alle situaties standaard schakelunits voldoen en er moet worden teruggevallen op ‘custom made’ units. Als uw leverancier maatwerk als ongewenst beschouwd en dit slechts tegen een hoge premium aanbiedt dan kan dat een reden zijn om af te zien van maatwerk, waardoor voor suboptimale werkruimtes wordt gekozen, met alle risico’s vandien.

Schakelunits kopen begint met bellen naar Brouwer uit Nijkerk

Onderzoek wijst uit dat op dit moment met name Brouwer uit Nijkerk voldoet aan de genoemde criteria. De nadruk die deze gerenommeerde bouwer van units en keten op vakmanschap en continuïteit legt, is authentiek en uniek in de markt en belooft een lange en succesvolle samenwerking als het gaat om schakelunits kopen. Surf zelf naar de website van Brouwer Nijkerk en overtuig uzelf. Ervaring wijst uit dat een oriënterend gesprek een goede eerste stap is, dus bel 033- 30 33 318.

https://www.brouwernijkerk.nl/units/schakelunits/