Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

snel uw auto verkopen

Eenvoudig en snel uw auto verkopen? Dat kan met Beste autobod, de strafste autoveiling op internet!

Gemakkelijker kan het bijna niet, binnen 24 uur uw auto verkopen voor de beste prijs. Meer dan 5.000 autobedrijven zijn aangesloten bij deze razendsnelle autoveiling waardoor u altijd snel uw auto kunt verkopen voor de beste prijs. Meer autobedrijven betekent een betere prijs en daar zorgt Beste autobod voor!

 

Snel aanmelden

Het aanmelden van uw voertuig gaat snel en makkelijk. U voert de voertuiginformatie in zoals het merk en type. Vervolgens kunt u specifieke gegevens opgeven zoals de onderhoudshistorie, eventueel bekende problemen en de aanmelding verder aanvullen met foto’s. Wanneer de auto is aangemeld wordt deze in een zogeheten autoveiling geplaatst. Vanaf dat moment kunnen alle aangesloten autobedrijven op uw auto gaan bieden. Alleen de auto is voor hen in beeld dus niet uw gegevens. Deze blijven te alle tijde beschermt.

 

24 uur

De veiling duurt 24 uur en daardoor hoeft u niet lang te wachten voordat u weet wat men voor uw wagen overheeft. Bovendien wordt er sneller en vaker geboden door de autobedrijven en dat doet het bod stijgen. Het voordeel voor u is dat u meer geld terug krijgt voor uw auto.

 

Vrijblijvend

Staat het bod u niet aan dan hoeft u de auto ook niet te verkopen. De veiling is namelijk geheel vrijblijvend. Zowel het aanmelden als het verkopen kost bovendien helmaal niets. Een gratis manier dus om erachter te komen wat uw auto waard is en de auto eventueel te verkopen.

 

De beste prijs

Bij Beste autobod krijgt u de beste prijs op uw auto doordat er heel veel autobedrijven  meebieden. Hierdoor komt er snel een goede prijs tot stand waarvoor u kunt besluiten de auto te verkopen. U loopt geen risico en betaald ook niets.

 

Probeer het zelf gratis en vrijblijvend uit!