Bay wood motorsports
Image default
Offers

Taxironselaars op Schiphol, boek Schipholtaxi onlne!

De afgelopen tijd is er veel te horen en te lezen over de zogenaamde taxironselaars op Schiphol. Dit zijn chauffeurs die niet met een Schipholtaxi rijden en dus normaal gesproken geen mensen vanaf de luchthaven mogen vervoeren maar toch proberen klanten te krijgen. Ze doen dit door mensen in de aankomsthallen en in de rijen aan te spreken, soms op een opdringerige toon. In 2015 is er een uitspraak gedaan door de rechtbank, iedere legale taxi mag, vanaf de openbare weg, passagiers meenemen. Echter is het probleem alsnog niet opgelost, hier vertellen we later meer over. Veel reizigers maar ook erkende Schipholtaxi chauffeurs ergeren zich aan de ronselaars. Er lopen regelmatig mensen « taxi! » te roepen in de aankomsthallen, en reizigers worden soms ook direct aangesproken, ook wanneer ze wachten op hun Schipholtaxi.

Wat is het verschil tussen een gewone en een Schipholtaxi?

Iedere legale taxi mag passagiers naar de luchthaven brengen, maar alleen drie bedrijven mogen reizigers vanaf Schiphol vervoeren. Hier ontstaat nog wel eens discussie over maar daar gaan we hier niet verder op in. Het grootse verschil is echter de prijs. Want ja, met een gewone taxi betaal je al €2,97 als starttarief, dit is dus voor het instappen, ookal heeft de chauffeur nog geen meter gereden. Hierbij komt €2,18 per kilometer en nog eens €0,36 per minuut. Dit zijn de maximum tarieven waar de taxi’s zich aan moeten houden, en bijna alle chauffeurs hanteren dan ook deze prijzen. Wanneer je met een wat uitgebreider gezelschap reist van 5 à 8 personen kun je een busje nemen, al zijn de prijzen hiervoor hoger dan voor een personenauto. Met de Schipholtaxi ben je een stuk goedkoper uit, soms wel 50%! En dat geld kun je goed voor andere dingen gebruiken zoals je vakantie of een avondje uit eten met je familie. Je weet van te voren hoeveel je kwijt zal zijn omdat je online reserveert, geen vervelende verassingen dus bij aankomst. Wij brengen je van deur tot deur en je kunt dus ook op het vliegveld zo instappen.

Wat te doen als je een taxi nodig hebt om naar huis te gaan?

Negeer de ronselaars, je weet niet hoeveel geld je kwijt zult zijn en of ze wel te vertrouwen zijn. Als je de weg niet kent kunnen ze zo een stukje omrijden en dat voel je al snel in je portemonnee. Bestel voor je het vliegtuig pakt een Schipholtaxi na het tarief te hebben berekend via een paar simpele handelingen. Je kunt onze chauffeurs vertrouwen, ze hebben ervaring en zijn altijd zeer beleefd, zo kun je met een gerust hart alleen, of met je familie, collega’s of vrienden in één van onze auto’s stappen. Omdat kwaliteit en klanttevredenheid zeer belangrijk zijn rijden we met mooie, goed onderhouden auto’s waar je je veilig en comfortabel in zult voelen.

Tips voor een taxi naar Schiphol

Overlast door taxironselaars op Schiphol

Zoals eerder gezegd zijn er steeds meer ronselaars te vinden op de luchthaven en worden sommige erg lastig en zelfs intimiderend. Het is natuurlijk niet fijn als je net aankomt en er meteen een hoop ronselaars naar je toekomen om je mee naar hun auto te nemen die ze ergens geparkeerd hebben. Er zijn de afgelopen jaren nogal wat dingen veranderd, zo mogen ze tegenwoordig niet meer op het voorplein van Schiphol komen, ookal is dit openbare weg. Hier is veel discussie door ontstaan maar ook verwarring bij reizigers. Het is namelijk niet altijd duidelijk welke taxi er nu wel of niet mag staan, en welke je kunt vertrouwen. Om er zeker van te zijn dat je geen flink bedrag neer hoeft te tellen voor je rit naar huis blijft een Schipholtaxi dus de beste optie. Komt er een zakenrelatie of klant aan op het vliegveld en wil je hem of haar op laten halen? Dat kan natuurlijk ook. Om er voor te zorgen dat je zakenrelatie niet geïrriteerd aankomt op kantoor omdat hij net een flink bedrag heeft moeten betalen voor zijn rit raden wij aan een Schipholtaxi te sturen. Om deze belangrijke persoon in stijl te vervoeren hebben wij prachtige auto’s, zoals Mercedes S-Klasse, Mercedes E-Klasse en ook zakelijke taxibussen. Heb je bijvoorbeeld liever een BMW 5 of 7 serie? Laat het ons weten zodat we kunnen zien of we je kunnen helpen. Wanneer je zakelijk taxivervoer reserveert krijg je een stijlvolle auto met donker getinte ramen voor privacy, een nette, vriendelijke en Engelssprekende chauffeur, je kunt op rekening rijden, we accepteren creditcards en bovenal we hanteren erg interessante scherpe tarieven.