Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Theoriecursus in combinatie met een rijschool? Altijd Slagen!

Als je serieus bezig wilt zijn en een goede start wilt maken met je carriere is het handig als je al in het bezit van een rijbewijs, maar hoe begin je met het behalen van je rijbewijs en hoe kies je een rijschool die bij je past? Het behalen van je rijbewijs voor de auto is best een breed onderwerp, het begint allemaal met de theorie.

Theoriecursus 100% slagen

Dit is een examen dat je bij het CBR moet afleggen, deze is best pittig – want er worden je veel vragen gesteld over verschillende verkeerssituaties en deze moet je allemaal kunnen beantwoorden. Bij dit CBR examen mag je maximaal 5 fouten hebben (er zijn in totaal 40 vragen). Veel studenten en jongeren vinden het moeilijk om te leren voor de cursus en besluiten daarom een theoriecursus te volgen, dat kan bijvoorbeeld bij altijdgeslaagd.nl met de theoriecursus in Utrecht.

 

Kiezen van een goede rijschool?

Je wilt natuurlijk net als bij de theorie, ook in één keer slagen voor het praktijkexamen. Toch ligt het bij de praktijkexamen wat ingewikkelder, de examinator van het CBR verwacht namelijk van jou dat je het rijden goed onder de knie hebt. Dat betekent dat je bij alle verkeerssituaties getest zult worden, om hier goed voor te trainen moet je een rij-opleiding volgen bij een rijschool die hier veel ervaring mee heeft, een goed voorbeeld daarvan is rijschoolslaagaltijd.nl deze rijschool heeft een hoog slagingspercentage. Ook zorgt deze rijschool ervoor dat je met goed gevoel het examen in zal gaan, je zult er zeker van zijn dat de instructeur je op een relaxte wijze het leren rijden zal oefenen.

Goedkope rijlespakket

Momenteel heeft deze rijschool in Rotterdam een goedkope pakket in de aanbieding, je kunt namelijk met 25 euro per lesuur al een lespakket van 10 rijlessen nemen. Dit is ECHT goedkoop (kijk zelf maar eens bij andere rijscholen). De enige voorwaarde is dat je wel een beginnende bestuurder moet zijn, ook zijn er een aantal sterke punten die je hebt als bij deze rijschool in Rotterdam besluit je rijlessen te nemen:

  • Je hebt recht op een gratis herexamen
  • Hoog slagingspercentage
  • Je kunt betalen in termijnen
  • Officieel rijschool aangesloten bij het CBR
  • Recht op een gratis proefles

Wil je snel beginnen aan je rijbewijs? En een echte startpunt maken van je carriere? Begin dan met het behalen van je theorie om vervolgens je rijbewijs te halen, voeg dit artikel toe aan je bladwijzers zodat je altijd snel weer terug kunt gaan naar de handige tips en de webpagina’s die hierboven zijn vermeld.