Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Uw Samsung smartphone altijd binnen handbereik

Iedere telefoon is anders, de een heeft een groot scherm, en de ander afgeronde hoeken. U kunt er voor kiezen om een universele telefoonhouder te kopen, maar wat dacht u van een speciale telefoonhouder in uw auto voor uw Samsung? Doordat deze gericht voor uw soort telefoon gemaakt is, weet u zeker dat deze altijd precies past. Dit in tegenstelling tot een universele houder, waarvan u ook nog maar moet hopen dat deze uw telefoon wel stevig genoeg vastklemt als u over een onverharde weg rijdt.

Voor ieder type telefoon

Bij het aanschaffen van een telefoonhouder voor in uw auto voor uw Samsung, kiest u naast uw type smartphone, ook uw type auto. Iedere auto heeft namelijk een andere bevestiging nodig om optimale stevigheid te garanderen. De bevestiging past altijd, en de houder is in iedere auto te gebruiken en makkelijk te verwisselen!

Wanneer u bijvoorbeeld een houder voor uw Galaxy S2 zoekt, dan heeft u de keuze uit een passieve of actieve houder. Een passieve houder doet niets meer dan uw telefoon stevig op zijn plek houden. Een actieve houder laadt daarentegen uw telefoon ook op. Dit kan doormiddel van een stekker die u gemakkelijk in uw sigarettenaansteker steekt, maar ook door een vaste aansluiting in uw auto te maken. Zo zitten de kabels mooi weggewerkt en heeft u daar geen last van.

Actieve en passieve houders

Beide soorten telefoonhouders, dus zowel de actieve als de passieve houders, zijn voorzien van een zachte buitenkant, waardoor uw telefoon nooit beschadigt. En uw dashboard evenmin! Het monteren van een telefoonhouder in uw auto gaat makkelijk en snel, en valt als het ware weg in uw dashboard. Het systeem is zo ontworpen dat er geen schroeven aan te pas komen en er dus geen (blijvende) schade op uw auto achterblijft, en dat terwijl uw telefoon wel stevig vast zit! Het kantelen van de  houder gaat gemakkelijk, zo heeft u altijd goed zicht op het scherm wanneer u bijvoorbeeld de navigatie gebruikt, zonder dat het uw zicht belemmerd. Daarnaast hebt u uw telefoon altijd binnen handbereik, en kan deze niet door de auto heen schuiven. Wel zo veilig dus, en zo voorkomt u ook krassen of barsten in uw telefoon.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/samsung