Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Voordelen uitbesteden telefoonservice

Als freelancer of als midden en klein bedrijf is het lastig om altijd de klant te woord te staan. Dit zou je natuurlijk wel graag willen maar dit lukt niet altijd. Het is lastig om te bedenken wat hier het beste oplossing zou zijn. Het is natuurlijk fijn om zelf de telefoontjes te ontvangen en de klant te woord te staan. Maar daarnaast lukt dit niet altijd. Daarnaast kun je het natuurlijk ook besteden aan een extern bedrijf die de telefoontjes allemaal in ontvangst neemt. Het is een belangrijke overweging die je moet maken want je wilt natuurlijk dat het klantcontact in goede banen verloopt. Wij hebben de voor- en nadelen van het uitbesteden van een telefoonservice voor je op een rijtje gezet.

Voordelen
– Geen gemiste oproepen
Als je gebruik maakt van een telefoondienst zal je nooit een gemiste oproep hebben. De klanten zullen altijd iemand aan de lijn krijgen. Je kunt hierdoor de belofte naar je klant toe maken dat je altijd beschikbaar bent. Dit draagt ook weer bij, bij het positief benaderen van de klanten.

– Professionele telefoniste
Je kunt ervan uitgaan dat de klanten professioneel te woord worden gestaan. Telefoonetiquette is iets wat bij veel bedrijven ontbreekt en wat wel heel belangrijk is. Als klanten op een slechte manier te woord worden gestaan dan zorgt dit dat er een negatieve associatie ontstaat bij de klant. Dit kan een negatieve word of mouth tot gevolg hebben. Zowel off- als online. Klanten uiten veel frustraties tegenwoordig online waardoor ook andere potentiele klanten hierdoor worden afgeschrikt.

–  Meerdere talen
Als je een internationaal bedrijf hebt is het lastig om internationale klanten in hun eigen taal te benaderen. Helaas zijn er weinig mensen die verschillende talen uitstekend beheersen. Wanneer de telefoondienst wordt uitbesteed. Krijgen klanten iemand te woord die uitstekend Nederlands, Engels, Duits en Frans kan spreken.

https://www.bizziphone.com/