Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Waar moet ik een taxi bestellen ?

Waar moet ik een taxi bestellen?

Nou ben ik een vrouw op leeftijd en weinig ervaring met het gebruik en van een taxi. Nu in deze vreemde en onzekere tijden durf ik dus niet meer met openbaar vervoer te gaan. Dus moet ik op zoek naar een alternatief die ik heb gevonden met taxi bestellen. Ik moest opgehaald worden van mijn vakantieadres en naar huis worden gebracht in Uden. Deze had ik online besteld. Je kan hier zelf berekenen wat het kost van het ene adres naar het andere adres. Zo makkelijk om te doen. Je vult alles in en het is geregeld. Ook kreeg ik gelijk een bevestiging per mail dat de rit zou worden uitgevoerd. Toch had ik voor mezelf ook nog even gebeld of alles goed was ingevuld en dan hoor je ook gelijk even iemand.

 

Een belletje van de chauffeuse.

De dag ervoor kreeg ik keurig een telefoontje om de datum en tijd nogmaals te bevestigen en dat was voor mij een hele geruststelling dat er daadwerkelijk een taxi voor mij werd verzorgd. Ik kon dus rustig nog genieten van de avond en ging met een gerust hart slapen. Alles had ik al netjes klaar staan voor de volgende dag.

Daar stond ik dan met mijn koffertje bij de receptie te wachten en zag de taxi aan komen rijden, gelukkig ruim voor tijd. Ze kwam me halen en hielp me netjes met mijn koffertje. Ik mocht gelijk instappen en mijn koffertje werd netjes in de achterbak gelegd. Het was een fijne ervaring om met een taxi van Taxibestellen naar huis te worden gebracht. Geen gedoe met overstappen en wachten op de volgende aansluiting, maar lekker ontspannen zitten.

 

Een relaxte taxirit

Samen met de chauffeuse verliep de rit uitstekend. In Corona tijd best spannend en onzeker. Maar met haar helemaal niet.

Ze reed heel constant, en gelukkig was het mogelijk met elkaar te praten. Ik voelde me veilig bij haar in de auto en erg op mijn gemak. We hebben de hele rit gezellig met elkaar gesproken. De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist was ik al weer thuis.

Toen we in Uden waren zag ik dat ik in een hele dure auto had gereden, erg luxe. Naam van de auto ben ik vergeten. Het afrekenen kon ik via pin doen, wel zo veilig en makkelijk.

  

Het juiste taxibedrijf

 

In het gesprek met haar kreeg een indruk van het werk en bedrijf wat hun samen doen. Zo kwam ik er ook achter dat ze niet alleen van het ene naar het andere adres rijden, maar ook Schiphol vervoer doen. Eigenlijk heel veel maar nu in deze periode daar weinig mee doen.

 

Ik wens ze nog heel veel succes met hun kleine bedrijf en hoop zo dat hun het redden in deze onzekere tijd. Blijf positief en geef een goede service en een luisterend oor naar de klanten die jullie vervoeren, want dat is best belangrijk vind ik.

Dit was wat ik zo fijn heb mogen ervaren en zal ze zeker bij anderen aanraden.

Related

Hier is hun adres:

James Cookroute 99

1363 KE Almere

Telefoon : 036-2002265